Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο μηχανικό πληκτρολόγιο Razer BlackWidow Lite

    Η Razer ανακοίνωσε το νέο της μηχανικό πληκτρολόγιο BlackWidow Lite, το οποίο απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν ένα ποιοτικό και αθόρυβο πληκτρολόγιο, το οποίο επίσης θα είναι και διακριτικό χωρίς περιττούς RGB LED φωτισμούς.

     

    Το νέο BlackWidow Lite χρησιμοποιεί διακόπτες της ίδιας της Razer οι οποίοι υπόσχονται ακρίβεια, άμεση απόκριση και αντοχή με έως 80 εκατομμύρια πατήματα. Ειδικότερα χρησιμοποιεί τους Razer Orange Mechanical Switches, οι οποίοι προσφέρουν την αίσθηση που θα περίμενε κάποιος από ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, αλλά ταυτόχρονα είναι και αθόρυβοι. Σε αυτό βοηθάνε και τα λαστιχένια δακτυλίδια που βρίσκονται κάτω από τα πλήκτρα για επιπλέον μείωση του θορύβου.

     

    BWlite-gallery-03.jpg

     

    Το μέγεθος του BlackWidow Lite είναι μικρότερο από την πλειοψηφία των μηχανικών πληκτρολογίων, αφού απουσιάζει το ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο(tenkeyless), καταλαμβάνοντας έτσι μικρό χώρο στο γραφείο.

     

    Ο μοναδικός LED φωτισμός που ενσωματώνει το πληκτρολόγιο, είναι ο λευκός LED φωτισμός πίσω από κάθε πλήκτρο για εύκολη πληκτρολόγηση και σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού, καθιστώντας το πληκτρολόγιο και ιδιαίτερα διακριτικό.

     

    Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του BlackWidow Lite έχουμε, υποστήριξη για on the fly macro recording και shortcuts μέσω της εφαρμογής Synapse 3 της Razer, αφαιρούμενο USB καλώδιο, 10 key rollover anti-ghosting, Gaming mode, 1000 Hz Ultrapolling, τεχνολογία Instant trigger.

     

    Το BlackWidow Lite της rzer πωλείται προς £99,99 λίρες και καλύπτεται με δύο χρόνια εγγύησης.

     

    BWlite-gallery-05.jpg

    BWlite-gallery-07.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.