Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο ARK 90 PC case, από την DEEPCOOL

    Η DEEPCOOL αποκάλυψε το νέο της PC case ARK 90, το οποίο είναι σε θέση να φιλοξενήσει μητρικές μεγέθους έως και E-ATX. Το νέο κουτί είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να υποστηρίξει διάφορα συστήματα υδρόψυξης, αλλά και να εντυπωσιάσει, με RGB φωτισμό αλλά και την δυνατότητα σε κάποιον να παρατηρεί την ροή του υγρού της υδρόψυξης στην πρόσοψη και το πάνω μέρος του κουτιού.

     

    Όπως αναφέρει η DEEPCOOL, το ARK 90 είναι κατάλληλο, όχι μόνο για έτοιμες υδροψύξεις του εμπορίου, αλλά και για DIY υδροψύξεις. Ειδικότερα στην πρόσοψη και το πάνω μέρος του κουτιού μπορεί να τοποθετηθεί υδροψύξη με ψυγείο 120, 240 ή 360 χιλιοστά, ενώ πίσω υδρόψυξη με ψυγείο 120 ή 140 χιλιοστά. Το ARK 90 διαθέτει θέσεις για ανεμιστήρες, τόσο στην πρόσοψη, στο πάνω και στο πίσω μέρος του κουτιού, όσο και στο δεξιό πλαϊνό.

     

    02.jpg

     

    Όλο το αριστερό πλαϊνό είναι κατασκευασμένο από γυαλί υψηλής αντοχής, επιτρέποντας την θέαση στο εσωτερικό του κουτιού. Γυαλί υψηλής αντοχής έχει χρησιμοποιηθεί και σε τμήματα της πρόσοψης και στο πάνω μέρος του κουτιού. Το ARK 90 διαθέτει και ενσωματωμένο σύστημα RGB φωτισμού, ενώ δίνεται η δυνατότητα προσθήκης μιας επιπλέον RGB lighting strip στην πρόσοψη και το πάνω μέρος του κουτιού.

     

    Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουμε την υποστήριξη μητρικής E-ATX, που ήδη αναφέρθηκε, με διαστάσεις έως 305 x 276 χιλιοστά, πάχος 230 χιλιοστά, αυξημένες δυνατότητες cable management, ξεχωριστό διαμέρισμα για το τροφοδοτικό, αφαιρούμενα cages για τους δίσκους, δυνατότητα τοποθέτησης της κάρτας γραφικών κάθετα.

     

    Το νέο ARK 90 θα είναι διαθέσιμο στις 18 Φεβρουαρίου προς 300 δολάρια.

     

    01.jpg

    04.jpg

    08.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.