Jump to content


  • yanni
    yanni

    Νέο Cooler Master MasterCase H500

    Η Cooler Master επεκτείνει την σειρά MasterCase H, με το νέο της MasterCase H500. Η σειρά χαρακτηρίζεται από τους μεγάλους ανεμιστήρες των 200 χιλιοστών που φέρουν τα κουτιά της και οι οποίοι εξασφαλίζουν μεγάλη και ομοιόμορφη ροή αέρα στο εσωτερικό των κουτιών.

     

    Περισσότερα για το νέο MasterCase H500, στην σελίδα του προϊόντος εδώ και στο Ελληνικό δελτίο τύπου που ακολουθεί.

     

    Νέο Cooler Master MasterCase H500

    Αϊντχόβεν, Ολλανδία – Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, προσθέτει το νέο MasterCase H500 στην σειρά Η. Με εμβληματικούς 200mm ανεμιστήρες και δύο παρεχόμενες προσόψεις, για αυξημένο airflow ή ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα, το MasterCase H500 αυξάνει τις επιλογές σου.

     

    Cooler Master MasterCase H500 1.jpg

     

    Το MasterCase H500 είναι το νεότερο case της σειράς Η, με τα MasterCase H500M και MasterCase H500P να βρίσκονται ήδη στην αγορά. Με αντίστοιχη σχεδιαστική προσέγγιση και διατηρώντας όλα τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς, το νέο MasterCase H500 είναι μια απλούστερη πρόταση για τον gamer που αναζητά απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης, ευκολία στην μεταφορά καθώς και την επιλογή για αυξημένο airflow.

     

    Cooler Master MasterCase H500 2.jpg

     

    Ο έλεγχος των προεγκατεστημένων 200mm RGB ανεμιστήρων γίνεται από τον παρεχόμενο controller. Στο επάνω panel υπάρχει δυνατότητα για την προαιρετική εγκατάσταση ενός ακόμα 200mm ανεμιστήρα. Επιγραμματικά, τα βασικότερα χαρακτηριστικά του MasterCase H500 είναι:

     

    ·         Mesh & διάφανη πρόσοψη: Αυξημένο airflow ή εντυπωσιακή παρουσία; Επίλεξε ανάμεσα στην mesh και την διάφανη πρόσοψη που θα βρεις εντός της συσκευασίας.

    ·         Δύο 200mm RGB ανεμιστήρες & controller: Οι δύο RGB ανεμιστήρες και ο παρεχόμενος RGB controller, προσθέτουν τόσο στην εικόνα όσο και στην ψύξη του συστήματος.

    ·         Υποστήριξη ψυγείων: Στο εμπρός μέρος μπορεί να εγκατασταθεί ψυγείο υδρόψυξης μέχρι και 360mm. Στο επάνω, μέχρι και 280mm. Επιπλέον, υποστηρίζεται και η εγκατάσταση 200mm ψυγείου.

    ·         Δείξε το hardware σου: Το σκούρο tempered glass πλαϊνό και ο RGB φωτισμός αναδεικνύουν το hardware που έχεις επιλέξει.

    ·         Μαγνητικό φίλτρο σκόνης: Το μεγάλο αλλά διακριτικό φίλτρο σκόνης στο επάνω μέρος, αφήνει μόνο τον αέρα να εισέλθει στο case.

    ·         Covers για καθαρό look: Δείξε το καθαρό σου build. Τα παρεχόμενα cable και PSU covers βοηθούν να το πετύχεις με ευκολία.

    ·         Λαβή μεταφοράς: Το υπερυψωμένο πάνω μέρος της πρόσοψης λειτουργεί και ως ένα ασφαλές σημείο για την εύκολη μεταφορά του συστήματός σου.

     

    Cooler Master MasterCase H500 3.jpg

     

    Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μια πλειάδα σχεδιαστικών λεπτομερειών που δεν αναφέρθηκαν, προσθέτουν σημαντικά στην εμπειρία χρήσης. Δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα· το tempered glass πλαϊνό που συγκρατεί επάνω του τις δύο βίδες εγκατάστασης έτσι ώστε να μην τις χάσεις ποτέ, καθώς και τα SSD mounts στο χώρο πίσω από την μητρική που δεν απαιτούν χρήση εργαλείων, αλλά συγκρατούν αποτελεσματικά τον SSD σου ακόμα και κατά τις μετακινήσεις. Στις τελευταίες, θα σε βοηθήσει σημαντικά και η βολική λαβή στο επάνω μέρος του case. Επισκέψου το link και μάθε περισσότερα για το MasterCase H500.

     

     

    Τιμή & Διαθεσιμότητα

    Το MasterCase H500 θα είναι διαθέσιμο εντός του τρέχοντος μήνα με προτεινόμενη τιμή λιανικής 119.90€.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.