Jump to content


  • yanni
    yanni

    Οι smart τηλεοράσεις της Samsung θα προσφέρουν ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα iTunes και θα υποστηρίζουν το AirPlay 2 από την άνοιξη του 2019

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα iTunes καθώς και υποστήριξη για το AirPlay 2 της Αpple στα μοντέλα των smart τηλεοράσεων της για το 2019, ξεκινώντας από την προσεχή άνοιξη. Η υποστήριξη στα μοντέλα smart τηλεοράσεων του 2018 της Samsung θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης λογισμικού. Για πρώτη φορά, μια νέα εφαρμογή για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα iTunes θα παρουσιαστεί μόνο στις smart τηλεοράσεις της Samsung σε περισσότερες από 100 χώρες.  Η υποστήριξη στο AirPlay 2 θα είναι διαθέσιμη στις smart τηλεοράσεις της Samsung σε 190 χώρες παγκοσμίως.

     

    Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου

     

    Οι smart τηλεοράσεις της Samsung θα προσφέρουν
    ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα
    iTunes και θα υποστηρίζουν το AirPlay 2 από την άνοιξη του 2019

    Αθήνα – 7 Ιανουαρίου 2019 Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα iTunes καθώς και υποστήριξη για το AirPlay 2 της Αpple στα μοντέλα των smart τηλεοράσεων της για το 2019, ξεκινώντας από την προσεχή άνοιξη. Η υποστήριξη στα μοντέλα smart τηλεοράσεων του 2018 της Samsung θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης λογισμικού. Για πρώτη φορά, μια νέα εφαρμογή για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα iTunes θα παρουσιαστεί μόνο στις smart τηλεοράσεις της Samsung σε περισσότερες από 100 χώρες.  Η υποστήριξη στο AirPlay 2 θα είναι διαθέσιμη στις smart τηλεοράσεις της Samsung σε 190 χώρες παγκοσμίως.

    Με τη νέα εφαρμογή για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα iTunes στις smart τηλεοράσεις της Samsung, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπάρχουσα βιβλιοθήκη iTunes και να περιηγoύνται στο iTunes Store για να αγοράζουν ή να νοικιάζουν επιλέγοντας από μια σειρά εκατοντάδων χιλιάδων ταινιών και τηλεοπτικών επεισοδίων - συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης επιλογής ταινιών 4K HDR. Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές iTunes θα λειτουργούν άψογα με τις υπηρεσίες για τις smart τηλεοράσεις της Samsung, όπως το Universal Guide, το New Bixby και το Search, δημιουργώντας μια εμπειρία σταθερής ποιότητας σε όλη την πλατφόρμα της Samsung.

    [Press Release]  Samsung TVs  iTunes Movies & ΤV shows.jpg

    Με την υποστήριξη του AirPlay 2, οι πελάτες της Samsung θα μπορούν να παίζουν αδιάλειπτα video, μουσική, podcasts, να προβάλλουν φωτογραφίες και άλλα από τις συσκευές Apple απευθείας στις smart τηλεοράσεις της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων QLED 4K και 8K, των lifestyle τηλεοράσεων Frame και Serif, καθώς και άλλων μοντέλων UHD και HD.

    Ως παγκόσμιος ηγέτης στην τηλεόραση για 13 χρόνια, η Samsung έχει εξελίξει τις smart τηλεοράσεις της σε μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ψυχαγωγίας που διατίθενται στην αγορά.

    «Είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε με κορυφαίους ηγέτες της βιομηχανίας για να προσφέρουμε το ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών περιεχομένου στην πλατφόρμα των smart τηλεοράσεων», δήλωσε ο Won-Jin Lee, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Visual Display Business της Samsung Electronics. «Το να φέρνουμε περισσότερο περιεχόμενο, αξία και λειτουργία ανοικτής πλατφόρμας στους κατόχους τηλεοράσεων Samsung και στους πελάτες της Apple μέσω των iTunes και του AirPlay είναι ένα ιδανικό αποτέλεσμα για όλους».

    «Προσδοκούμε να φέρουμε την εμπειρία iTunes και AirPlay 2 σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο μέσω των smart τηλεοράσεων της Samsung, έτσι ώστε οι χρήστες iPhone, iPad και Mac να έχουν έναν ακόμα τρόπο να απολαμβάνουν όλο το αγαπημένο τους περιεχόμενο στη μεγαλύτερη οθόνη στο σπίτι τους», δήλωσε ο Eddy Cue, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Internet Software and Services στην Apple.

    [Press Release] Samsung TV_Airplay 2.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.