Jump to content


  • yanni
    yanni

    Χρηματικό bonus σε επιλεγμένα μοντέλα OM-D και φακούς M.ZUIKO, από την Olympus

    Η Olympus μας απέστειλε δελτίο τύπου με το οποίο μας ενημερώνει ότι από την 1η Μαΐου και έως την 31η Ιουλίου, θα τρέχει πρόγραμμα το οποίο θα προσφέρει χρηματικό δώρο (cashback bonus) για αγορές φωτογραφικών μηχανών OM-D και φακών M.ZUIKO.

     

    Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

     

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ώρα για νέες περιπέτειες με premium photo equipment από την Olympus. Ώρα για χρηματικό Bonus!

     

    Κέρδισε περισσότερα αυτό το καλοκαίρι με χρηματικό bonus σε επιλεγμένα μοντέλα OM-D και φακούς M.ZUIKO

    Αθήνα, 1 Μαΐου 2018 – Η Olympus παρουσιάζει μία σειρά από ειδικές προσφορές σε φωτογραφικές μηχανές Olympus OM-D και σε φακούς M.ZUIKO αυτό το καλοκαίρι: Οι αγορές που θα γίνουν μεταξύ 1 Μαΐου και 31 Ιουλίου 2018 από μία επιλεγμένη σειρά από μηχανές και φακούς παίρνουν χρηματικό bonus μέχρι €200 για κάθε προϊόν. Άριστες επιδώσεις και ελαφριά κατασκευή, ο εξοπλισμός της Olympus είναι ιδανικός για φωτογράφους που θέλουν να φύγουν για διακοπές, και το timing δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

    Η ειδική καλοκαιρινή προσφορά ισχύει για τα παρακάτω προϊόντα:

    OM-D E-M5 Mark II, OM-D E-M10 Mark II και OM-D E-M10 Mark III και οι παραλλαγές τους, και οι φακοί M.Zuiko ED 17mm F1.2 PRO, ED 25mm F1.2 PRO, ED 45mm F1.2 PRO, 25mm F1.8, ED 60mm F2.8 Macro, ED 9-18mm F4.0-5.6 και ED 75-300mm F4.8-6.7 II. Εγγραφές και πληροφορίες μόνο στο bonus.olympus.eu.

    Όσοι θέλουν να αποκτήσουν επαγγελματικό εξοπλισμό με το μισό βάρος και διαστάσεις, και όλοι όσοι θέλουν να βελτιώσουν τον εξοπλισμό τους, δεν πρέπει να χάσουν την προώθηση αυτής της σεζόν. Η Olympus συμπεριέλαβε στην προσφορά τη σειρά φακών M.Zuiko F1.2 PRO!

    Οι πελάτες που θα αγοράσουν οποιοδήποτε από τα παραπάνω προϊόντα μεταξύ 1 Μαΐου και 31 Ιουλίου θα πάρουν cashback bonus που περιγράφεται αναλυτικότερα παρακάτω. Θα πρέπει πρώτα να καταγράψουν τις αγορές τους μαζί με απόδειξη στο bonus.olympus.eu μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018. Τα βραβεία περισσότερων του ενός προϊόντων μπορούν να συνδυαστούν.

    Μοντέλα μηχανών OM-D

    OM-D E-M5 Mark II (€200 bonus): Όπως σε όλα τα μοντέλα OM-D τηςOlympus, η E-M5 Mark II είναι σχεδιασμένη για να ξεπερνά τις προσδοκίες του κάθε φωτογράφου σε ταχύτητα, ακρίβεια και ποιότητα εικόνας. Αυτή η μηχανή διαθέτει το διάσημο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνων της Olympus που εξαφανίζει τη θολούρα και δίνει τη δυνατότητα τέλειων λήψεων σε χαμηλό φωτισμό στο χέρι χωρίς τρίποδο.

    OM-D E-M10 Mark IIΙ (€75 bonus): Η μηχανή που σχεδιάστηκε από την αρχή για να βοηθήσει και να ενθαρρύνει όποιον ξεκινά τώρα τη σταδιοδρομία του στη φωτογραφία. Χάρης στο Camera Assist Mode με αυτή τη μηχανή ακόμα και ο πιο αρχάριος μπορεί να ανακαλύψει τη χαρά της φωτογραφίας.

    OM-D E-M10 Mark II (€75 bonus): Με βάρος μόλις 390γρ, αυτή η πανέμορφη μηχανή είναι εργονομικά σχεδιασμένη με μεταλλικό σώμα και δεκάδες λειτουργίες που την κάνουν τον απόλυτο σύντροφο για ταξίδια αυτό το καλοκαίρι.

    Μοντέλα φακών M.ZUIKO

    M.Zuiko Digital ED 17mm F1.2 PRO* (€175 bonus): Η καλύτερη επιλογή της Olympus για πορτραίτα πλήρους μεγέθους. Με το ultra-wide διάφραγμα που δίνει στους φωτογράφους την ευελιξία να προσθέσουν βάθος και απαλότητα στα πορτραίτα με “Feathered Bokeh” στο φόντο. Με κοντινότερη απόσταση εστίασης τα 20cm τα συναισθηματικά φορτισμένα κοντινά πλάνα είναι και αυτά μία έξτρα δυνατότητα. *35mm equivalent: 34mm.

    M.Zuiko Digital ED 25mm F1.2 PRO* (€175 bonus): Ο prime φακός με στάνταρ εστιακό μήκος είναι ιδανικός για κάλυψη ευρείας ανάγκης. Το εξειδικευμένο αυτό σύστημα κατασκευής του φακού επιτρέπει εντυπωσιακή καθαρότητα εικόνας από άκρη ως άκρη. Χάρη στο σύστημα εστίασης οι χρήστες έχουν ακριβές AF πράγμα που προσφέρει και “Feathered Bokeh” με σχεδόν κυκλικά και φυσικά χρωματικά εφέ ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. *35mm equivalent: 50mm.

    M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO* (€175 bonus): Για λήψεις με τέλειες αναλογίες στα πρόσωπα, αυτός ο prime φακός είναι η καλύτερη επιλογή για κοντινά πορτραίτα. Με εντυπωσιακό “Feathered Bokeh” και μάξιμουμ διάφραγμα F1.2, οι επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν να βασιστούν στην τεχνολογία και τη λεπτομέρεια που προσφέρει η τέλεια αναπαράσταση της ομορφιάς του θέματος. *35mm equivalent: 90mm.

    M.Zuiko Digital 25mm F1.8* (€50 bonus): Με εστιακή απόσταση 25mm και γωνία προβολής 47°, αυτός ο βασικός φακός τυπικής εστιακής απόστασης είναι ιδανικός για μια μεγάλη ποικιλία στυλ φωτογράφισης. Παρέχει άριστη οπτική απόδοση, υπέροχο εφέ μποκέ σε ανοιχτό διάφραγμα και εντυπωσιακές δυνατότητες εστίασης από κοντινή απόσταση. Παράλληλα, αποτυπώνει φωτογραφίες με οπτικό πεδίο που δείχνει φυσικό στο ανθρώπινο μάτι, εξασφαλίζοντας έτσι αναλογίες με τέλεια ισορροπία, χαρακτηριστικό που θα τον κάνει αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού σας. *35mm equivalent: 50mm.

    M.Zuiko Digital ED 60mm F2.8 Macro* (€75 bonus): Αυτός ο φακός macro ξεχωρίζει σε ποιότητα εικόνας, ευελιξία και αντοχή. Επιτρέπει κοντινές λήψεις σε πραγματικό (1:1) life size με κοφτερές σαν ξυράφι λεπτομέρειες και κυκλικό μποκέ. Ο φακός Macro 60mm F2.8 διαθέτει ειδική επικάλυψη για όλα τα στοιχεία του ώστε να προσφέρει τέλεια αναπαράσταση του θέματος ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες όπως η καλοκαιρινή βροχή. *35mm equivalent: 120mm.

    M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0-5.6 (€100 bonus): Με βάρος μόλις 155γρ και μήκος μόλις 49,5mm, αυτός ο υπέρ-ευρυγώνιος φακός συμπληρώνει τέλεια το γρήγορο contrast AF της OM-D και προσφέρει μία νέα διάσταση σε όλους τους φιλόδοξους φωτογράφους που σκοπεύουν να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι. 35mm equivalent: 18-36mm.

    M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II (€100 bonus): Για την πιο extreme απόδοση σε τηλεφακό, για να φέρεις οτιδήποτε βρίσκεται μακριά, κοντά, αυτός ο απρόβλεπτα μικρός σε διαστάσεις φακός διαθέτει παντελώς αθόρυβο μοτέρ εστίασης και γρήγορη λειτουργία fast-focus. 35mm equivalent: 150-600mm.

    Όλες οι Φωτογραφικές Μηχανές και φακοί της Olympus έρχονται με επέκταση εγγύησης 6 μηνών* όταν τους καταγράφετε στην online πλατφόρμα MyOlympus www.my.olympus.eu.

    Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επισκεφτείτε το site της Olympus στο Welcome to Olympus - Olympus Greeceγια τις τελευταίες πληροφορίες.

     

    * Έξη μήνες επιπλέον από την ήδη υπάρχουσα περίοδο εγγύησης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.