Jump to content


  • yanni
    yanni

    “Empower3: Countries, Organizations, People” Το 3ο Microsoft Summit έρχεται στις 22 Μαΐου

    Με θέμα “Empower3: Countries, Organizations, People”, το 3ο Microsoft Summit έρχεται στις 22 Μαΐου στην Κεντρική Λυρική Σκηνή του εμβληματικού Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στελέχη του επιχειρηματικού και τεχνολογικού κλάδου θα συναντηθούν στο κορυφαίο τεχνολογικό γεγονός της χώρας, μια γιορτή της τεχνολογίας, της καινοτομίας και του επιχειρείν.

     

    Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

     

     

    3o Microsoft Summit 1.jpg

     

    “Empower3: Countries, Organizations, People”

    Το 3ο Microsoft Summit έρχεται στις 22 Μαΐου!

     

    Το ετήσιο flagship event της Microsoft Hellas

    επιστρέφει πιο μεγάλο από ποτέ!

     

     

    Αθήνα, 25 Απριλίου 2018 – Με θέμα “Empower3: Countries, Organizations, People”, το 3οMicrosoft Summit έρχεται στις 22 Μαΐου στην Κεντρική Λυρική Σκηνή του εμβληματικού Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στελέχη του επιχειρηματικού και τεχνολογικού κλάδου θα συναντηθούν στο κορυφαίο τεχνολογικό γεγονός της χώρας, μια γιορτή της τεχνολογίας, της καινοτομίας και του επιχειρείν.

     

     

    Το flagship event της Microsoft Hellas επιστρέφει πιο μεγάλο από ποτέ και  μετατρέπεται σε μία «ζωντανή πλατφόρμα» που φιλοδοξεί να αναδείξει το πώς η δύναμη της τεχνολογίας υποστηρίζει χώρες, οργανισμούς και πολίτες να εκπληρώσουν το δυναμικό τους.

     

     

    Ένα συνέδριο – θεσμός για τον χώρο

    της πληροφορικής, της τεχνολογίας και όχι μόνο

     

    Για την Microsoft, η τεχνολογία αποτελεί στρατηγική επιλογή. Είτε πρόκειται για τη καθημερινή ζωή των πολιτών, την εκπαίδευση και την εργασία, είτε για business επιλογές και δυνατότητες, είτε ακόμα για την ευημερία και την οικονομική ανάπτυξη ενός κράτους, οι νέες τεχνολογίες και οι ταχύτατες αλλαγές που αυτές επιφέρουν, αλλάζουν ανεπιστρεπτί τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ζούμε, αποφασίζουμε. Τεχνητή νοημοσύνη, Internet of Things, quantum computing, big data, blockchain, δημιουργούν πρόοδο, αλλά ταυτόχρονα και τις σημαντικότερες προκλήσεις του αύριο. Η Microsoft αφιερώνει τη φετινή διοργάνωση στο μέλλον που είναι ήδη εδώ, μεταφέροντας την παγκόσμια ατζέντα συζήτησης στην Ελλάδα.

     

    Με σκοπό να ενημερώσει και να εμπνεύσει, το Microsoft Summit πρόκειται να ξεδιπλώσει, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων επισκεπτών, το συναρπαστικό κόσμο της τεχνολογίας και των επιτευγμάτων της, με τη συμμετοχή μοναδικών ομιλητών παγκόσμιας φήμης. Ταυτόχρονα, κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που κάνουν πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό, συνεργάτες και πελάτες της Microsoft, θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν στους επισκέπτες τις λύσεις και τεχνολογίες που προσφέρουν.

     

    Διεθνείς Ομιλητές

     

    ·      Toomas Hendrik Ilves: ο πρώην Πρόεδρος της Εσθονίας, ο οποίος στα 10 χρόνια της θητείας του κατάφερε να οδηγήσει το μεγαλύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό που έχει βιώσει χώρα και θεωρείται σήμερα ειδικός σε θέματα e-government, ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και στις blockchain τεχνολογίες, θα μοιραστεί μαζί μας το δικό του όραμα. Ο Ilves κατέχει 29 τιμητικούς τίτλους και 9 διεθνείς βραβεύσεις για το έργο του, το οποίο έχει, επίσης, σχολιαστεί από τον Barack Obama ως ένα «παράδειγμα ψηφιακής δημοκρατίας προς μίμηση».

     

     

    ·         James Whittaker: ο ανατρεπτικός Microsoft Distinguished Engineer & Visionary, αρχιτέκτονας της διαδικτυακής πλατφόρμας Bing και συγγραφέας. Με σύνθημα, “Saving the world from boredom since before you were born”, ο Whittaker δε σταματάει να προκαλεί μέσα από τις δημοσιεύσεις του στο blog που διατηρεί και τα βιβλία που εκδίδει.

     

     

    ·         Dr. Dimitri Amiras: ο ελληνικής καταγωγής ακτινολόγος και Consultant Musculoskeletal Radiologist στο Imperial College Healthcare NHS Trust, που ηγήθηκε της ομάδας Βρετανών ερευνητών, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη επανορθωτική χειρουργική επέμβαση με τη βοήθεια συσκευής μεικτής πραγματικότητας, HoloLens της Microsoft.

     

     

    ·         Κωνσταντίνος Δασκαλάκης: ο καταξιωμένος Έλληνας επιστήμονας και Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Μ.Ι.Τ., που στα 27 του κατάφερε να λύσει τον επί 60 χρόνια άλυτο γρίφο του Nash, έρχεται στην Αθήνα, για μία μοναδική ομιλία.

     

     

    Το συνέδριο θα ανοίξει η CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας,

    Πέγκυ Αντωνάκου.

     

    Περισσότερες πληροφορίες για το #MicrosoftSummitGR εδώ!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.