Jump to content


  • yanni
    yanni

    H Cooler Master ανακοίνωσε τα νέα MH751 και MH752 gaming headsets

    H Cooler Master ανακοινώνει δύο νέες προσθήκες gaming περιφερειακών και εξαρτημάτων υπολογιστών και ειδικότερα στα προϊόντα ήχου της. Πρόκειται για τα νέα gaming headsets MH751 και MH752.

     

    Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρίας.

     

    Δύο νέα Gaming Headsets από την Cooler Master: MH751 και MH752

    Αϊντχόφεν, Ολλανδία, 6 Νοεμβρίου 2018 – H Cooler Master, πάντα πρωτοπόρος στον τομέα των gaming περιφερειακών και των εξαρτημάτων υπολογιστών, ανακοινώνει σήμερα δύο νέες προσθήκες στα προϊόντα ήχου της: τα νέα gaming headset MH751 και MH752.

     

    “Θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα headset με έμφαση στην ποιότητα αναπαραγωγής, στην πιστότητα του μικρόφωνου και στην άνεση. Τα MH751 και MH752 ήταν το αποτέλεσμα. Ελαφριά και σχεδιασμένα για πολύωρη χρήση, παρέχουν απαράμιλλο ήχο σε μια πληθώρα σεναρίων χρήσης.” αναφέρει ο Peripheral General Manager, Bryant Nguyen.

     

    MH751 -1.jpg

     

    Το MH751 παρέχει αυξημένη ποιότητα ήχου και άνετο fit μέσω της ελαφριάς μα ανθεκτικής κατασκευής του. Τα μαξιλαράκια δερματίνης απομονώνουν αποτελεσματικά τον θόρυβο και παραμένουν ξεκούραστα κατά το πολύωρο gaming. Τα 40mm drivers με μαγνήτες νεοδυμίου αποδίδουν γεμάτο και ισορροπημένο ήχο ενώ το αποσπώμενο μικρόφωνο αποτυπώνει κρυστάλλινα τις συνομιλίες σου με την ομάδα.

     

    Το MH752 παρέχει εντυπωσιακό ήχο. Τα 40mm drivers με μαγνήτες νεοδυμίου σε συνδυασμό με το παρεχόμενο USB DAC με virtual 7.1 surround σε τοποθετούν μέσα στη σκηνή, αποδίδοντας με σαφήνεια την κατεύθυνση από την οποία ακούς τα αχνά βήματα ή τις επαναλαμβανόμενες ριπές των αντιπάλων. Η ελαφριά κατασκευή προσφέρει την ίδια άνεση και fit με το MH751. Όμως το MH752 προσφέρει και επιπλέον επιλογές παραμετροποίησης μέσω του παρεχόμενου software suite.

     

    Αμφότερα διαθέτουν αποσπώμενο καλώδιο με smart lock συγκράτηση. Ο σχεδιασμός με τα περιστρεφόμενα ear cups σε συνδυασμό με το παρεχόμενο βελούδινο πουγκί μεταφοράς βοηθούν στην εύκολη αποθήκευση και στην on-the-go χρήση. Τα MH751 και MH752 είναι συμβατά με πολλαπλές πλατφόρμες. Επίλεξε μεταξύ 3,5mm jack και USB για να συνδεθείς σε PCs, κονσόλες και φορητές συσκευές.

     

    MH752 -1.jpg

     

    MH751 -2.jpg

     

    Τα MH751 και MH752 θα είναι διαθέσιμα από 3 Δεκεμβρίου με προτεινόμενες τιμές λιανικής €79,90 και €99,90 αντίστοιχα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.coolermaster.com 

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.