Jump to content


  • yanni
    yanni

    TeamGroup και ASRock συνεργάζονται και παρουσιάζουν δύο νέα προϊόντα

    TeamGroup και ASRock ανακοίνωσαν στην CES 2019 μία νέα σειρά μνημών και μία νέα σειρά από SSDs. Τα νέα αυτά προϊόντα θα κατασκευάζονται από την TeamGroup, αλλά θα είναι ελεγμένα από την ASRock Phantom Gaming, ώστε να δουλεύουν άριστα με τις μητρικές της εταιρίας και παράλληλα ο RGB φωτισμός τους να υποστηρίζεται από τις μητρικές της ASRock.

      

    Η νέα σειρά SSD φέρει την ονομασία T-FORCE DELTA Phantom Gaming RGB SSD(5V) και σύμφωνα με την TeamGroup προσφέρει, εκτός από κορυφαία αισθητική και υψηλές επιδόσεις. Διαθέτει επίσης έντονο RGB φωτισμό, ο οποίος είναι συμβατός με μητρικές που διαθέτουν 5V ADD headers. Η σειρά θα αποτελείται από μοντέλα με χωρητικότητες 250GB, 500GB  και 1TB, τα οποία θα ενσωματώνουν και όλες τις συνηθισμένες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν στους SSDs μεγάλη διάρκεια ζωής. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

     

    T-FORCE DELTA Phantom Gaming RGB SSD(5V).jpg

      

    Όσον αφορά τις μνήμες, πρόκειται για την σειρά T-FORCE XCALIBUR Phantom Gaming RGB η οποία θα είναι αυστηρά ελεγμένη από την ASRock Phantom Gaming για την άριστη λειτουργία της. Το heat spreader των μνημών διαθέτει στο πάνω μέρος του έντονο φωτισμό 120 μοιρών, ο οποίος θα μπορεί να συγχρονιστεί με αυτόν της μητρικής. Στα χαρακτηριστικά των μνημών έχουμε και την υποστήριξη XMP 2.0 της Intel για εύκολο υπερχρονισμό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ. 

     

    T-FORCE XCALIBUR Phantom Gaming RGB.jpg

     

    Όσον αφορά τις τιμές, αυτές φαίνονται στον παρακάτω πίνακα 

     

    TeamGroup ASRock Phantom Gaming.jpg

     

    MSRP(USD)

    XCALIBUR PHANTOM Gaming RGB DDR4

    3200 8GBx2

    $175

    3600 8GBx2

    $215

    DELTA PHANTOM Gaming RGB SSD (5V)

    250GB

    $72

    500GB

    $112

    1TB

    $202

     

     

      

     

     

     

      

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

      


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.