Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Δεν ανακοίνωσε τελικά την GeForce GTX 1080 Ti η Nvidia

    Τελικά παρά τις προσδοκίες και τις φήμες η NVIDIA δεν ανακοίνωσε την GeForce GTX 1080 Ti. 

     

    Αντί για αυτήν, η εταιρία ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία, την GeForce Now, με την οποία οι gamers θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια στο PC τους χωρίς να έχουν το απαραίτητο hardware, αφού όλη η επεξεργασία θα γίνεται σε GPU farms και ο χρήστης θα νοικιάζει χρόνο παιχνιδιού, με τιμές που θα ξεκινάνε από τα 25 δολάρια για 20 ώρες παιχνιδιού.

     

     

     

    Η Nvidia ανακοίνωσε επίσης τη νέα γενιά του NVIDIA Shield, το οποίο τώρα διαθέτει υποστήριξη για video 4K HDR video και το NVIDIA Spot, ένα IoT μικρόφωνο το οποίο φέρνει στο σπίτι σας τον ψηφιακό βοηθό της Google. Τέλος, η Nvidia ανακοίνωσε τα σχέδια της στο χώρο των αυτό-οδηγούμενων αυτοκινήτων, τα οποία θα διαθέτουν ένα σύστημα AI deep-learning με τα πρώτα οχήματα να κυκλοφορούν το 2020. 

     

     

    Η Nvidia τελικά δεν ανακοίνωσε την GeForce GTX 1080 Ti, η οποία θα γέμιζε το κενό μεταξύ της GTX 1080 και της TITAN X Pascal, παρέχοντας έτσι 4K Ultra HD gaming σε ακόμα περισσότερους χρήστες. Ίσως η εταιρία θεώρησε ότι ήδη έχει πετύχει τον σκοπό της με την GTX 1080, η οποία αυτή τη στιγμή πωλείται στα 600 δολάρια και με την TITAN X Pascal στα 1300 δολάρια.

     

     

    Την σκυτάλη τώρα την έχει η AMD, η οποία αργότερα σήμερα αναμένεται να κάνει τις ανακοινώσεις της για τη νέα αρχιτεκτονική  "Vega", η οποία τελικά να έχει πιο πολύ σημασία στους απανταχού gamers από τις σημερινές ανακοινώσεις NVIDIA, για τις οποίες πολύς κόσμος εκτός των Η.Π.Α. ξενύχτησε άδικα.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.