Jump to content



  • yanni
    yanni

    Διέρρευσαν οι τιμές και η ημερομηνία διαθεσιμότητας των Windows 10

    .
    Η ημερομηνία της 29ης Ιουλίου δίνει περιθώριο μόλις δύο μηνών στους προγραμματιστές της Microsoft να διορθώσουν τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα στην Insider Preview έκδοση, η οποία έχει φτάσει στην έκδοση 10130, αλλά και να προσθέσουν όσον το δυνατόν περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να περιλαμβάνονται στα νέα Windows 10, πριν διατεθεί η τελική έκδοση. Βέβαια οι αναβαθμίσεις και οι βελτιώσεις θα συνεχίσουν κανονικά και μετά την διαθεσιμότητα της τελικής έκδοσης, αλλά είναι σημαντικό η έκδοση που θα διατεθεί στις 29 Ιουλίου να είναι όσο πιο πλήρης γίνεται.

     

    Windows10 cortana

     


     


     


    Όσον αφορά την κοστολόγηση των νέων Windows 10, αυτή αποκαλύφθηκε μέσω του Newegg. Οι τιμές των Windows 10 Home OEM και Windows 10 Professional OEM έχουν οριστεί στα $109.99 και $149.99 δολάρια αντίστοιχα. Οι τιμές αυτές είναι κατά $10 υψηλότερες έναντι των αντίστοιχων εκδόσεων των Windows 8 και 8.1 όταν αυτά είχαν γίνει διαθέσιμα. Δεν αποκλείεται οι τιμές αυτές να είναι υψηλές προκειμένου να πουληθούν οι ήδη διαθέσιμες άδειες των Windows 8/8.1 και Windows 7 που βρίσκονται ήδη διαθέσιμες στα ράφια των καταστημάτων, δεδομένου ότι όποιος έχει αυθεντικά Windows 7 ή 8/8.1, παίρνει τα Windows 10 δωρεάν.

     

    Newegg Windows 10 Microsoft

     

    Τέλος, να αναφερθεί ότι ένα νέο εικονίδιο έκανε την εμφάνισή του στο system tray των Windows 7 και Windows 8/8.1 των περισσότερων χρηστών των εν λόγω λειτουργικών. Αυτό το εικονίδιο λειτουργεί ουσιαστικά ως ένα σύστημα μέσω του οποίου ο χρήστης δηλώνει το ενδιαφέρον του για τα Windows 10 και κάνει μια κράτηση για δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10. Όταν αυτά διατεθούν και επίσημα, θα κατέβουν αυτόματα ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της αναβάθμισης. Η Microsoft δηλώνει ότι τα νέα Windows 10 είναι συμβατά με όλες τις υπάρχουσες εφαρμογές και το υπάρχον υλικό. Ο χρήστης πάντως διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την διαδικασία αναβάθμισης αν αλλάξει γνώμη.

     

    windows10upgrade icon


    windows10upgrade


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.