Jump to content



  • yanni
    yanni

    Διέρρευσαν πληροφορίες για δύο μοντέλα Broadwell για το socket LGA1150

    .
    Οι νέοι επεξεργαστές θα είναι συμβατοί με μητρικές που θα βασίζονται στο Z97 ή στο H97 chipset, με τις ASUS και ASRock να έχουν ήδη δηλώσει ότι οι μητρικές τους θα μπορούν με απλό BIOS update να δεχτούν τα νέα αυτά μοντέλα. Οι νέοι επεξεργαστές είναι οι Core i7-5775C και Core i5-5675C. Παρατηρούμε ότι σε αντίθεση με το παρελθόν οι επεξεργαστές δεν έχουν στο τέλος της ονομασίας τους το γράμμα K όπως οι προηγούμενες γενιές επεξεργαστών της Intel με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το αν η εταιρία προέβη σε αλλαγή σήμανσης των μοντέλων της με αυτή την ιδιότητα. Αναλυτικότερα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά φαίνονται στο παρακάτω πίνακα.

     

    intel broadwell naming

     

    Όπως βλέπουμε εκτός από τα δύο μοντέλα για το LGA1150 υπάρχουν και τρία BGA μοντέλα, επεξεργαστές δηλαδή οι οποίοι θα είναι κολλημένοι πάνω στην κεντρική πλακέτα.

     

    Υπενθυμίζεται ότι οι Broadwell επεξεργαστές αποτελούν σε γενικές γραμμές μια σμίκρυνση των επεξεργαστών αρχιτεκτονικής Haswell, από τα 22nm στα 14nm, έχοντας όμως αναβαθμισμένα γραφικά.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.