Jump to content


  • DJD
    DJD

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Να 'μαστε και πάλι εδώ με τα γενέθλια του Λάμπη. 13 Χρόνια TheLab.gr. Ουάου. Αναμνήσεις, κατορθώματα, ιστορίες αγάπης και  μίσους. Αλλά δε  θα με πιάσει πάλι να εξιστορώ τι έχουμε περάσει όλοι μαζί αυτά τα 13 χρόνια. Αυτό θα το αφήσω για την μεγάλη επέτειο των 15 ετών σε  δύο χρονάκια. 

     

    cover.png

     

    Και φυσικά όπως σας έχουμε συνηθίσει, έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό διαγωνισμό με την βοήθεια της αγαπημένη μας Coolermaster. Θα δίνουμε ένα δωράκι κάθε εβδομάδα για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Αυτήν την εβδόμαδα θα κληρώσουμε τα Coolermaster MasterPulse over-ear ακουστικά μαζί με ένα t-shirt Coolermaster!

    main2.png

    cm_logo.png

     

    Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε αυτήν την εβδομάδα είναι ένα απλό ποστ με τις ευχές σας και τις προτάσεις σας για ένα καλύτερο λάμπη. Η πρόταση που θα λάβει τα περισσότερα "likes" θα πάρει 5 έξτρα συμμετοχές στην κλήρωση. Η συμμετοχή στην κλήρωση αυτής της εβδομάδας θα είναι ανοιχτή μέχρι και την άλλη Δευτέρα 19 του μήνα στις 14:00 ώρα ελλάδας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν όλοι μαζί στο τέλος της τέταρτης εβδομάδας. Καλή σας επιτυχία!

     

    Όροι Συμμετοχής

    • Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη του TheLab.gr.
    • Δεν έχετε το δικαίωμα να συμμετάσχετε με διαφορετικά Username (ψευδώνυμα) στον διαγωνισμό. Σε αυτή την περίπτωση η συμμετοχή σας θα θεωρείται άκυρη.
    • Οι διοργανωτές του διαγωνισμού έχουν το δικαίωμα να καθυστερήσουν ακόμα και να ακυρώσουν τον διαγωνισμό σε περίπτωση ανωτέρας βίας.
    • Συμμετοχές μετά το πέρας της κάθε προθεσμίας είναι άκυρες. 
    • Από τον διαγωνισμό αποκλείονται οι administrators και συνεργάτες του TheLab.gr καθώς και οι συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι δεκάτου-εβδόμου βαθμού.
    • Τα δώρα θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή από τον χώρο μας κατόπιν συνεννόησης

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.