Jump to content


  • yanni
    yanni

    Διαθέσιμο το openSUSE Leap 15

    Πριν δύο μέρες έγινε διαθέσιμη η νέα έκδοση του openSUSE Leap, το οποίο υιοθετεί χαρακτηριστικά από την αντίστοιχη Enterprise έκδοση του SUSE Linux. Η νέα έκδοση 15, έρχεται με νέα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων και νέος installer και partitioner, δυνατότητα εύκολης μετάβασης στην Enterprise έκδοση, βελτιώσεις όσον αφορά την χρήση του cloud και βελτιωμένη υποστήριξη για τα GNOME και KDE.

     

    Το openSUSE Leap 15, έχει μεγάλες ομοιότητες με το SUSE Linux Enterprise (SLE), στο οποίο και βασίζεται, καθιστώντας ευκολότερη την μετάβαση κάποιου από αυτό, στην enterprise έκδοση, η οποία προσφέρει υψηλότερη σταθερότητα και μακριάς διαρκείας υποστήριξη. Μάλιστα ο αριθμός έκδοσης 15, ενώ η προηγούμενη έκδοση ήταν η 42.3, έχει σκοπό να δώσει έμφαση στο ότι η έκδοση 15 του OpenSUSE Leap βασίζεται στην νέα έκδοση 15 του SLE, με τις δύο αυτές διαφορετικές εκδόσεις του λειτουργικού να έχουν αναπτυχθεί παράλληλα.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε τα Release Notes και την επίσημη ανακοίνωση για το openSUSE Leap 15, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.