Jump to content


  • yanni
    yanni

    Δυσαρεστημένοι οι συνεργάτες της Nvidia με τις Founders Edition, καθησυχάζει η εταιρία

    Οι Founders Edition εκδόσεις των νέων καρτών της Nvidia, αρχιτεκτονικής Pascal, δεν φαίνεται να αντιμετωπίστηκαν με σκεπτικισμό μόνο από τους τελικούς καταναλωτές, εξαιτίας των υψηλών τιμών τους, αλλά και από τους ίδιους τους συνεργάτες της εταιρίας, που νιώθουν ότι έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν σημαντικό κέρδος κατά τον πρώτο μήνα διάθεσης των νέων καρτών.

     

    Οι Founders Edition ήταν κάτι το νέο, που πρώτη φορά είδαμε με την νέα σειρά καρτών της Nvidia. Οι κάρτες έρχονταν με υψηλότερη τιμή έναντι της προτεινόμενης τιμής πώλησης για τα αντίστοιχα μοντέλα των συνεργατών της Nvidia. Το γεγονός ότι για τον πρώτο μήνα οι μόνες διαθέσιμες κάρτες στην αγορά ήταν οι Founders Edition, δεν ήταν κάτι που άρεσε στους κατασκευαστές, οι οποίοι θεωρούν ότι η Nvidia εκμεταλλεύτηκε την περίοδο αυτή, ώστε να κερδίσει εις βάρος τους.

     

    Από την μεριά της η Nvidia και μέσω του CEO της Jen-hsun Huang, δήλωσε ότι η Nvidia δεν επιθυμεί να ανταγωνιστεί τους ίδιους τους συνεργάτες της και ότι η διάθεση των Founders Editions καρτών, ήταν μια κίνηση η οποία αποσκοπούσε στην επίλυση σχεδιαστικής φύσης προβλημάτων. Η τεχνολογία πίσω από τις Founders Edition και τα ευρήματα που προέκυψαν από την διάθεση των καρτών στην αγορά, δόθηκαν στους συνεργάτες της εταιρίας, όπως χαρακτηριστικά δήλωση ο Jen-hsun Huang. Επιπλέον ο Jen-hsun Huang ξεκαθάρισε ότι η Nvidia δεν σκοπεύει να εισέλθει στην αγορά των καρτών γραφικών, πουλώντας δικής της σχεδίασης κάρτες απευθείας στους τελικούς καταναλωτές. 

     

    57f0d66f136b0-Jen-hsunHuang.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.