Jump to content


  • yanni
    yanni

    Δωρεάν τα DLCs του Street Fighter V

    .
    Τα DLCs είναι δίκοπο μαχαίρι, όπως έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια. Από την μία δίνουν την δυνατότητα στον δημιουργό κάποιου παιχνιδιού, να του προσθέτει νέα χαρακτηριστικά, όπως νέους χάρτες, νέες αποστολές, νέους χαρακτήρες, νέα όπλα κ.τ.λ., διατηρώντας το ενδιαφέρον του παίκτη για το παιχνίδι αμείωτο για πολύ περισσότερο καιρό. Από την άλλη υπάρχουν αρκετοί που ισχυρίζονται ότι οι εταιρίες εκμεταλλεύονται τα DLCs για να βγάλουν περισσότερα χρήματα από έναν τίτλο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι χαρακτηριστικά που προστίθενται σε ένα παιχνίδι μέσω ενός DLC, το οποίο απαιτεί ένα επιπλέον κόστος έναντι αυτού του παιχνιδιού για να αποκτηθεί, θα έπρεπε στην πραγματικότητα να συμπεριλαμβάνεται στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού.

     

     

    Στην περίπτωση του Street Fighter V τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Σύμφωνα με την Capcom, ο παίκτης θα μπορεί να αποκτήσει όλα τα DLCs του παιχνιδιού, μέσα από το παιχνίδι δωρεάν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρία, η αρχική έκδοση του παιχνιδιού θα είναι το μόνο πράγμα το οποίο θα καλείται ο παίκτης να αποκτήσει. Οτιδήποτε DLC κυκλοφορήσει μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, όπως νέοι χαρακτήρες, θα μπορεί να ξεκλειδωθεί μέσα στο παιχνίδι από τον παίκτη, με χρήση εικονικού χρήματος που θα χρησιμοποιείται στο Street Fighter V. Το εικονικό αυτό χρήμα θα μπορεί να το κερδίσει κάποιος απλά παίζοντας το παιχνίδι και ίσως ολοκληρώνοντας κάποιες αποστολές. Θα μπορεί πάντως να το αποκτήσει και με τον κλασικό τρόπο, δηλαδή αγοράζοντάς το χρησιμοποιώντας αληθινά χρήματα, αν δεν έχει αρκετή υπομονή.

     

    Επιπλέον η Capcom προσανατολίζεται στο να διαθέτει νέους χαρακτήρες για το παιχνίδι σε τακτά χρονικά διαστήματα και να μην τους συμπεριλαμβάνει σε κάποια μεγάλα πακέτα που μπορεί να απέχουν χρονικά πολύ αναμεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζει να κρατήσει αμείωτο, αλλά και σταθερό το ενδιαφέρον των παικτών για το παιχνίδι.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.