Jump to content


  • yanni
    yanni

    Δύο νέα μοντέλα της σειράς τροφοδοτικών Essential ανακοίνωσε η SilverStone

    Η SilverStone πρόσθεσε δύο νέα μοντέλα στην οικονομικά προσιτή σειρά τροφοδοτικών της, Essential. Πρόκειται για τα μοντέλα ET550-B και ET650-B, τα οποία έχουν ισχύ 550W και 650W αντίστοιχα και επιπλέον φέρουν και πιστοποίηση 80 Plus Bronze. Η τιμές τους είναι 53,50 ευρώ και 60,60 ευρώ αντίστοιχα, χωρίς τους φόρους και είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ευρωπαϊκή αγορά.

     

    Τα δύο αυτά νέα μοντέλα της SilverStone χαρακτηρίζονται από την υψηλή απόδοση, διαθέτουν μονή γραμμή στα +12V, ενώ είναι κατασκευασμένα και για συνεχή, 24/7, λειτουργία. Όλα τα καλώδια είναι χρώματος μαύρου και επίπεδα, ενώ ειδικότερα η ύπαρξη καλωδίων 6pin και 8pin τα καθιστά κατάλληλα και για την τροφοδοσία μιας hi end κάρτας γραφικών. Ο ανεμιστήρας τους των 120 χιλιοστών είναι ιδιαίτερα αθόρυβος, στα 18dBa. Οι διαστάσεις τους είναι 150 x 86 x 140 χιλιοστά.

     

    et650-b-side-right.jpg

     

    et550-b-side-right.jpg

     

    Πάντως, η χαμηλή τιμή δεν επιτυγχάνεται χωρίς παραχωρήσεις. Με βάση το Tom's Hardware, η μέγιστη θερμοκρασία συνεχούς λειτουργίας είναι οι 40 βαθμοί, αντί για 50 που προτείνεται από τις ATX προδιαγραφές, ενώ απουσιάζει και η προστασία υπερθέρμανσης (OTP) από τα χαρακτηριστικά τους. Διαθέτουν πάντως Over Power, Over Voltage και Short Circuit κυκλώματα προστασίας.

     

    et650-b-top.jpg

     

    et650-b-back.jpg

     

    et650-b-front.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.