Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέα προϊόντα ανακοίνωσε η Scythe

    Η Ιαπωνική Scythe ανακοίνωσε τον νέο της ανεμιστήρα κουτιού GlideStream 120 PWM SC και παράλληλα την νέα της θερμοαγώγιμη πάστα Thermal Elixer 2.

     

    Η σειρά  GlideStream αποτελεί εξέλιξη της δημοφιλούς σειράς ανεμιστήρων  Slip Stream. Ο νέος GlideStream 120 PWM SC υιοθετεί τα πλεονεκτήματα της σειράς GlideStream, με το μικρής διαμέτρου κεντρικό σημείο και τις μεγάλης διαμέτρου λεπίδες, προσφέροντας αυξημένη ροή αέρα, καθώς και νέα χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη PWM και ένας διακόπτης τριών θέσεων για την εύκολη ρύθμιση της ταχύτητας περιστροφής του. Ανάλογα με την θέση του διακόπτη η ταχύτητα περιστροφής του ανεμιστήρα μπορεί να περιοριστεί στις 800, 1150 ή 1500 στροφές. Σε συνδυασμό με την PWM λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να ορίσει για παράδειγμα ένα ιδιαίτερα αθόρυβο προφίλ λειτουργίας, από τις 300 έως τις 800 στροφές.

     

    GlideStream 120 PWM SC.jpg

     

    56ec308380e38-GlideStream120PWMSCswitch.jpg

     

    Ο νέος GlideStream 120 PWM SC (SY1225HB12MS-RKP) είναι διαθέσιμος προς 7,5 ευρώ χωρίς τον φόρο.

     

    Η Thermal Elixer 2 αξιοποιεί τεχνολογία Hybrid η οποία συνδυάζει σωματίδια αλουμινίου με άλλα υψηλής ποιότητας υλικά, ώστε να προσφέρει υψηλή απόδοση με χαμηλή θερμική αντίσταση που δεν υπερβαίνει τα 0,013 K/W. Είναι κατασκευασμένη για μεγάλη αντοχή στο χρόνο κατά την χρήση της, ενώ δεν επιτρέπει την ηλεκτρική αγωγιμότητα. Είναι κατάλληλη τόσο για CPUs όσο και για GPUs και θερμοκρασίες από 20 έως 120 βαθμούς Κελσίου.

     

    Scythe Thermal Elixer 2.jpg

     

    Scythe Thermal Elixer 2 box.jpg

     

    Η νέα Thermal Elixer 2 (SCTE-2000) είναι διαθέσιμη σε σωληνάρια των 3,5 γραμμαρίων προς 4,6 ευρώ χωρίς τον φόρο.

     

    Πηγή: Press Releases


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.