Jump to content
 • ces-2019-banner
 • Latest Reviews

  All Reviews
 • Ειδήσεις

  Δύο νέα Moto Mods αποκάλυψε η Lenovo

  Η Lenovo αποκάλυψε δύο νέα Moto Mods για τις συσκευές Motorola Z στην CES 2018, το Lenovo Vital Moto Mod και το Livermorium Slider Keyboard Moto Mod. Το πρώτο επιτρέπει την παρακολούθηση πέντε ζωτικών σημείων του χρήστη, ενώ το δεύτερο προσφέρει την δυνατότητα να έχουμε ένα κανονικό φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY στο κινητό μας.

   

  Ακολουθεί το Ελληνικό δελτίο τύπου.

   

  Νέα Χρονιά, Νέα Moto Mods και μια πρόκληση για ακόμα περισσότερα

   

  Αθήνα,10 Ιανουαρίου 2018 – Στο Lenovo Mobile Business Group ξέρουμε ότι οι καλύτερες ιδέες μπορούν να έρθουν από οποιαδήποτε πηγή. Τον περασμένο χρόνο, δουλέψαμε με developers για να επεκτείνουμε τον κόσμο των Moto Mods με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους—μέσω μίας καμπάνιας crowdfunding σε συνεργασία με την Indiegogo, του προγράμματος Accelerator και διανομή των moto mod Development Kits (MDK) σε ενδιαφερόμενες ομάδες developers. H συλλογική αυτή προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα τη διεύρυνση του σύμπαντος των moto mods και έφερε στο προσκήνιο πολλές νέες ιδέες, σε διάφορα στάδια ανάπτυξης – από την αρχική ιδέα έως και πρότυπα νέων συσκευών. Σήμερα ήρθε η ώρα να μοιραστούμε δύο από αυτά μαζί σας.

   

  large.lenovo-vital-moto-mod.jpg

   

  Lenovo Vital Moto Mod1

  Τώρα μπορείτε να έχετε την υγεία σας κυριολεκτικά στα χέρια σας. Όσα περισσότερα γνωρίζουμε για το σώμα μας, τόσο περισσότερο μπορούμε να διατηρούμαστε υγιείς. Με μία συσκευή που συνδέετε με το κινητό σας, μπορείτε τώρα να μετρήσετε με ακρίβεια τα πέντε ζωτικά σημεία σας. Εξοπλισμένο με αισθητήρες που μπορούν να μετρήσουν τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό, μέτρηση από παλμικό οξύμετρο, θερμοκρασία σώματος και - για πρώτη φορά- ακριβή συστολική και διαστολική αρτηριακή πίεση από το δάχτυλό σας, το νέο αυτό moto mod είναι ο έξυπνος τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε βασικές μετρήσεις για την υγεία σας.

   

  large.5a592a94243ff_LivermoriumSliderKeyboard.jpg

   

  Livermorium Slider Keyboard Moto Mod2

  Ο μεγάλος νικητής του πρώτου Transform the Smartphone Challenge σε συνεργασία με την Indiegogo, το Livermorium Keyboard moto mod, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης πληκτρολογίου QWERTY, κρατώντας την οθόνη του κινητού σας με κλίση έως και 60 μοιρών. Αυτό το moto mod είναι ότι χρειάζεστε για τις περιστάσεις που δεν σας καλύπτει touchscreen οθόνη του κινητού σας. Το moto mod αυτό που είναι αποτέλεσα της καμπάνιας με την Indiegogo μέσω του Accelerator Program είναι μόνο η αρχή, με στόχο να φέρουμε πολλές ακόμα καινοτομίες στην αγορά.

  Transform the Smartphone Challenge3

  Την περασμένη χρονιά συνεργαστήκαμε με την Indiegogo, την παγκόσμια πλατφόρμα για νέους επιχειρηματίες για να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες τους, μέσω του Transform the Smartphone Challenge. Στον διαγωνισμό έγιναν εκατοντάδες υποβολές προτάσεων, γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενά με μια ομάδα από developers στα πρότυπα προϊόντα τους.

   

  Φέτος, συνεχίζουμε να δίνουμε ανοικτή και ίση πρόσβαση σε ταλαντούχους developers στο οικοσύστημα των moto mods. Έως και τις 6 Φεβρουαρίου, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να καταθέσει την ιδέα του και να λάβει το moto z phone, moto mod Development Kit (MDK), καθώς και υποστήριξη από την ομάδα της Indiegogo για να λανσάρει μία επιτυχημένη καμπάνια crowdfunding. Οι νικητές του μεγάλου επάθλου θα κερδίσουν ένα ταξίδι στα κεντρικά της Lenovo στο Σικάγο, όπου θα γνωρίσουν την ομάδα ανάπτυξης τον moto mods, για να διερευνήσουν μαζί τρόπους υλοποίησης των ιδεών τους.

   

  moto z Market App

  Το να έχετε το αγαπημένο σας moto mod είναι πιο εύκολο από ποτέ. Θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στη φωτογραφία ή να παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι παντού, ή ακόμα να έχετε κάνετε τις μουσικές σας λίστες την καρδιά του πάρτι? Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα moto mods και να έχετε τοπική υποστήριξη, με το νέο moto z Market App4.

   

   

  Σχεδιασμός και κατασκευή από/για τη Motorola Mobility, θυγατρική αποκλειστικής ιδιοκτησίας της Lenovo.

  Η ονομασία MOTOROLA, το λογότυπο Stylized M, η ονομασία MOTO και η σειρά σημάτων MOTO είναι εμπορικά σήματα της Motorola Trademark Holdings, LLC.© 2018. Όλα τα δικαιώματα προστατεύονται.

   

  1 Αναπτύχθηκε από την Vital, σε συνεργασία με την Lenovo Health

  2 Αναπτύχθηκε από την Livermorium, σε συνεργασία με την Motorola

  3 Υπόκειται στους επίσημους κανόνες και κανονισμούς

  4 Το moto z Market app είναι διαθέσιμο στο google play store στις χώρες όπου πωλείται το moto z.

   

  large.livermorium-slider-keyboard-moto-mod.jpg  Σχόλια χρηστών

  Recommended Comments

  Δεν υπάρχουν σχόλια προς προβολή  Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

  Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

  Δημιουργία λογαριασμού

  Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

  Δημιουργία λογαριασμού

  Σύνδεθείτε

  Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

  Είσοδος

×

Important Information

By using this site, you agree to our Όροι Χρήσης.