Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέα smartphones της σειράς Blade ανακοίνωσε η ZTE

    Η ZTE ανακοίνωσε στο Mobile World Congress τα νέα της Android smartphones,  ZTE Blade V8 Mini και ZTE Blade V8 Lite. Το Blade V8 Mini έρχεται με Qualcomm Snapdragon chipset και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του, ενώ το Blade V8 Lite αποτελεί μια προσιτή λύση με Mediatek chipset.

     

    Το Blade V8 Mini διαθέτει HD οθόνη 5'', οκταπύρηνο Snapdragon 435 chipset, 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Οι δύο πίσω κάμερες είναι ανάλυσης 13MP και 2MP και επιτρέπουν την λήψη τρισδιάστατων φωτογραφιών, αλλά και διάφορα ειδικά εφέ. Το λειτουργικό είναι το Android 7.0 με περασμένο και το MiFavor 4.2 Ui της ZTE.

     

    blade-v8-mini.jpg

     

    Το Blade V8 Lite από την άλλη προωθείται από την ZTE ως ένα νεανικό μοντέλο σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, για αυτά που προσφέρει. Χρησιμοποιεί το οκταπύρηνο MediaTek MTK6750, με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, 5'' HD οθόνη, 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικό χώρο.

     

    blade-v8-lite.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.