Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέες ψύκτρες από Coolermaster και Be Quiet!

    .
    Η GeminII S524 (Ver. 2) ακολουθεί σχεδίαση η οποία στέλνει τον κρύο αέρα από το πάνω μέρος της προς τα κάτω, προς την βάση της, το οποίο επιτρέπει την ψύξη, τόσο της cpu όσο και τον διπλανών chip που βρίσκονται γύρω από το socket. Η ψύκτρα έχει 10,5 εκατοστά ύψος επιτρέποντάς της να μπορεί να μπει και σε κουτιά με πιο περιορισμένους χώρους, αλλά ταυτόχρονα ο σχεδιασμός της, επιτρέπει την τοποθέτηση της ακόμα και σε συστήματα με μνήμες οι οποίες διαθέτουν σχετικά ψηλές ψύκτρες. Η ψύκτρα μπορεί να δεχτεί ανεμιστήρες τόσο των 12 εκατοστών όσο και των 14 εκατοστών, με έναν ανεμιστήρα των 120 Silencio FP PWM να είναι προεγκατεστημένος σε αυτήν.

     

    Coolermaster 01


    Coolermaster 02jpg

     

    Σύμφωνα με την Coolermaster η νέα αυτή έκδοση της GeminII S524 προσφέρει έως και 7% χαμηλότερες θερμοκρασίες έναντι της πρώτης έκδοσης, χάρη στην νέα χάλκινη βάση της, σε συνδυασμό με τα Continuous Direct Contact (CDC) heat pipes. Η ψύκτρα είναι διαθέσιμη ήδη στην Βόρειο Αμερική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με Intel όσο και με AMD επεξεργαστές.

     


    Η Shadow Rock LP της Be Quiet! Έχει διαστάσεις μόλις 134 x 122 x 75.4 χιλιοστών καθιστώντας την μια καλή επιλογή για κουτιά που δεν μπορούν να υποστηρίξουν ψύκτρες με μεγάλο ύψος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ψύχει εξαρτήματα με έως και 130W TDP, με τα επίπεδα θορύβου να μην ξεπερνάνε τα 25.5 decibels. Τέσσερα heat pipes των 6 χιλιοστών και ο Pure Wings 2 σχεδίασης ανεμιστήρας των 12 εκατοστών εξασφαλίζουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

     

    Shadowrock LP 01


    Shadowrock LP 02

     

    Για την τοποθέτησή της δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πρόσβαση στο πίσω μέρος της μητρικής, η ψύκτρα είναι συμβατή τόσο με Intel όσο και με AMD sockets και είναι ήδη διαθέσιμη προς 48 ευρώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.