Jump to content



  • yanni
    yanni

    Δύο νέες GTX 980Ti από την ASUS

    .
    Η νέα Poseidon Platinum GTX 980Ti ανήκει στην κατηγορία προϊόντων ROG(Republic Of Gamers) και έρχεται με το DirectCU H2O σύστημα ψύξης, το οποίο συνδυάζει την αερόψυξη με την υδρόψυξη. Το DirectCU H2O σύστημα ψύξης συνδυάζει vapor chamber που έρχεται σε άμεση επαφή με την GPU και χάλκινα heat pipes, για πιο άμεση μεταφορά της θερμότητας, εκτεταμένα fins ψύξης, καθώς και δύο ανεμιστήρες που είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μειώνεται η πιθανότητα να μαζέψουν σκόνες. Για την υδρόψυξη η κάρτα διαθέτει δύο υποδοχές με σπείρωμα G1/4 ιντσών για μεγαλύτερη συμβατότητα με την πλειοψηφία των συστημάτων υδρόψυξης.

     

    Poseidon Platinum GTX 980Ti 2198

     

    Ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να επιλέξει να αφήσει την κάρτα ως έχει και να βασιστεί στους δύο ανεμιστήρες της για την ψύξη της GPU, με την ASUS να ισχυρίζεται ότι επιτυγχάνεται έως και 5°C χαμηλότερη θερμοκρασία έναντι του reference συστήματος ψύξης της Nvidia. Αξιοποιώντας και την δυνατότητα υδρόψυξης που προσφέρει η κάρτα, επιτυγχάνεται έως και 30°C χαμηλότερη θερμοκρασία, με παράλληλα έως και τρεις φορές πιο αθόρυβη λειτουργία σε σύγκριση πάντα με το reference συστήματος ψύξης.

     

    Η κάρτα κατασκευάζεται σε μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής της ASUS(Auto-Extreme), χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και διαθέτει κορυφαίας ποιότητας υλικά(Super Alloy Power II). Το αποτέλεσμα σύμφωνα με την ASUS, είναι ένα τελικό προϊόν απόλυτα αξιόπιστο για κάθε χρήση.

     

    Poseidon Platinum GTX 980Ti 2202png


    Poseidon Platinum GTX 980Ti 2203


    Poseidon Platinum GTX 980Ti 2201

     

    Η Poseidon Platinum GTX 980Ti επιπλέον θα έρχεται με το πρόγραμμα GPU Tweak II, το οποίο θα επιτρέπει το εύκολο overclocking της, έναν χρόνο συνδρομή στο X-Split Gamecaster premium, για streaming και εγγραφή παιχνιδιών, καθώς και 15 μέρες premium λογαριασμό στο World of Warships με invite code για το σκάφος Diana Cruiser.

     

     

    ASUS Poseidon Platinum GTX 980Ti

    • 1203MHz boost clock in gaming mode
    • 1228MHz boost clock in OC mode
    • DirectCU H2O
    • Auto-Extreme technology with Super Alloy Power II
    • GPU Tweak II with XSplit Gamecaster
    • 6GB GDDR5 memory


    Αναλυτική παρουσίαση της κάρτας δημοσίευσε το Guru3D: ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon Review

     

    Poseidon Platinum GTX 980Ti 2214png

     

    Όπως αναφέρθηκε αρχικά, πέραν της Poseidon, η ASUS αποκάλυψε και την ROG Matrix GTX 980Ti Platinum στην IFA 2015. Και αυτή η κάρτα θα επικεντρώνει στο overclocking και πέραν του συστήματος ψύξης DirectCU II και των υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων Super Alloy Power II, θα διαθέτει και χαρακτηριστικά όπως το Memory Defroster της ASUS, one-click "Safe Mode" για επαναφορά του BIOS στις στάνταρ ρυθμίσεις, καθώς και οπτική ένδειξη για τα επίπεδα χρήσης της GPU.

     

    ASUS ROG 980 Ti


    asus Rog 980 Ti matrix


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.