Jump to content


  • yanni
    yanni

    Εγκαταστήστε έως και 16 SSDs στο κουτί σας με το νέο ICY DOCK ToughArmor MB516SP-B

    Αν έχετε κάποιο κουτί το οποίο διαθέτει δύο θέσεις για 5,25'' εξοπλισμό, τότε έχετε και την δυνατότητα να εγκαταστήσετε έως και 16 αποθηκευτικά μέσα των 2,5'', με SATA ή SAS interface, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια στο κουτί αυτό. Την δυνατότητα αυτή προσφέρει το νέο προϊόν της ICY DOCK, το ToughArmor MB516SP-B, το οποίο προορίζεται για workstations, compact servers, gaming rigs, home servers και HTPCs που απαιτούν υψηλά IOPS, υψηλή χωρητικότητα και χαμηλό latency στην προσπέλαση του αποθηκευτικού χώρου.

     

    Το ToughArmor MB516SP-B ανήκει στην κατηγορία των storage enclosures και διαθέτει 16 θέσεις για αποθηκευτικά μέσα των 2,5'', με μέγιστο πάχος για κάθε ένα από αυτά τα αποθηκευτικά μέσα να είναι τα 7 χιλιοστά. Υποστηρίζονται τόσο SATA όσο και SAS αποθηκευτικά μέσα, με την τοποθέτησή τους στο ToughArmor MB516SP-B να γίνεται εύκολα χάρη στα EZ-Slide Nano trays, τα οποία είναι συμβατά και με άλλα μοντέλα ToughArmor. Διαθέτει τέσσερις θύρες Mini-SAS HD (SFF-8643) για έως και 16 αποθηκευτικά μέσα, επιτρέποντας τον έλεγχό τους από μία και μόνο RAID κάρτα, αλλά και την αποφυγή χρήσης μεγάλου αριθμού καλωδίων που θα απαιτείτο διαφορετικά, για την σύνδεση 16 αποθηκευτικών μέσων. 16 LEDs, ένα για κάθε tray, πληροφορούν για την κατάσταση του κάθε αποθηκευτικού μέσου ξεχωριστά, ενώ προαιρετικά το κάθε tray μπορεί να διαθέτει την δική του ετικέτα.

     

    mb516sp_1280x853_02.jpg

     

    Ένας ενσωματωμένος ανεμιστήρας των 80 χιλιοστών αναλαμβάνει την ψύξη των αποθηκευτικών μέσων που είναι τοποθετημένα στο ToughArmor MB516SP-B, αποτελεσματικά και αθόρυβα. Ο χρήστης μάλιστα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες, για ακόμα πιο αθόρυβη λειτουργία, όταν για παράδειγμα δεν είναι γεμάτες όλες οι θέσεις και άρα δεν απαιτείται επιπλέον ψύξη. Όταν όλα τα αποθηκευτικά μέσα αφαιρεθούν, ο ανεμιστήρας σταματάει αυτόματα.

     

    To ToughArmor MB516SP-B είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από μέταλλο υψηλής αντοχής ικανό να ανταποκρίνεται σε υψηλά πρότυπα ασφαλείας και καταλαμβάνει χώρο μόλις τόσο όσο καταλαμβάνουν δύο θέσεις των 5,25'' σε ένα PC case. Στην σχεδίασή του έχει προβλεφτεί και γείωση EMI, αλλά και σύστημα απορρόφησης κραδασμών, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στα αποθηκευτικά μέσα και κατ' επέκταση στα δεδομένα που αποθηκεύονται σε αυτά.

     

    Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα του προϊόντος εδώ: MB516SP-B Product Page

     

    Κύρια χαρακτηριστικά:

     

    * Rugged heavy duty full-metal construction of all internal and external components, commercially designed for Medical & Military systems, media servers, and IPCs, and approved and used by Tier 1 companies.
    *Perfect for rugged applications that must meet flammability requirements.
    *Fits 16 x 7mm 2.5" SATA hard drives or SSDs in 2x external 5.25" bays for high performance RAID applications.
    *Large 80mm cooling fan circulates a massive amount of air, while running quietly.
    *Fan is user-adjustable, with settings for high, low, and off.
    *Powered by 4x 15-pin SATA power cables for all 16 bays.
    *Connected by 4x Mini-SAS data cables for all 16 bays, for plug-and-play compatibility with most motherboards and RAID cards.
    *Drive label plugs to keep track of your RAID drives.
    *Anti-Vibration Technology (AVT) - creates a safe environment for hard drives or SSDs.
    *Active Power Technology (APT) - individual led & cooling fan only powers up if there is a drive installed in the bay
    *Eagle-hook lock system keeps drives secured within the enclosure
    *Removable tray system for easy maintenance
    *Supports SATA 6Gbps and hot swap
    *Supports SATA and SATA power cables with locking latch design
    *Industry leading 3 year warranty with exceptional customer support

     

     

    mb516sp_1280x853_06.jpg

     

    mb516sp_1280x853_04.jpg

     

    mb516sp_1280x853_05.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.