Jump to content



  • UltraB
    UltraB

    Ελαττωματικό το F5 BIOS Update της Ryzen Gigabyte Aorus AX370

    Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι κάτοχοι των Ryzen Gigabyte Aorus AX370 καθώς στο bios update με την κωδική ονομασία F5 όλο και πληθαίνουν οι αναφορές για υπερθέρμανση της πλατφόρμας και του επεξεργαστή. Αυτό ευθύνεται διότι το F5 BIOS εφαρμόζει υπερβολικά υψηλή τάση στον επεξεργαστή.

     

    Αναφέρθηκαν περιπτώσεις που ο επεξεργαστής χρειαζόταν 1,2 Volts αλλά το προβληματικό bios παρέδωσε στον επεξεργαστή 1,7 Volts, με την μετατόπιση τάσης να φτάνει τα 0,5 mV έναντι των 0,05 που είναι το φυσιολογικό με αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα τον <<θάνατο>> ενός Ryzen 7 1800X.

     

    Ευτυχώς η Gigabyte έχει ήδη ανιχνεύσει και διορθώσει το ζήτημα με την F6 έκδοση του bios να είναι ήδη διαθέσιμη. Ωστόσο, όσοι έχουν εγκαταστήσει το F5 BIOS και δεν είναι ενημερωμένοι επί του θέματος, το συγκεκριμένο ζήτημα μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για αυτούς και σας συμβουλεύουμε να αναβαθμίσετε στην έκδοση F6 το ταχύτερο δυνατόν αν είστε κάτοχοι της συγκεκριμένης μητρικής.

     

    Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο bios πατώντας εδώ: mb_bios_ga-ax370-gaming-k7_f6


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.