Jump to content


  • yanni
    yanni

    Ενδιαφέροντα στοιχεία από τα οικονομικά αποτελέσματα της Ubisoft

    .
    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε η Ubisoft, οι πωλήσεις παιχνιδιών της για το PlayStation 4 ήταν υπερδιπλάσιες αυτών για το Xbox One. Ειδικότερα οι πωλήσεις παιχνιδιών για το PlayStation 4 αντιστοιχούν στο 27% των συνολικών πωλήσεων της εταιρίας, όταν οι πωλήσεις για το Xbox One αντιστοιχούν μόλις στο 11%. Στο 11% βρίσκονται και τα PlayStation 3 και Xbox 360, ενώ όσον αφορά τα Wii και Wii U, αυτά αντιστοιχούν συνολικά μόλις στο 3%, αλλά δεδομένου ότι η Ubisoft δεν διαθέτει πλέον νέους τίτλους για τις κονσόλες αυτές, το χαμηλό αυτό ποσοστό είναι μάλλον κάτι το αναμενόμενο. Οι πωλήσεις παιχνιδιών για PCs, αντιστοιχούν στο 23% των συνολικών πωλήσεων, ενώ τέλος ένα 14% αντιστοιχεί στο mobile gaming και άλλες, δευτερεύουσες πωλήσεις.

     

    Ubisoft

     

    Τα αποτελέσματα επίσης δείχνουν μια σημαντική άνοδο της πλατφόρμας των PCs σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι, καθώς και του mobile gaming, εις βάρος των κονσολών. Το PC gaming πλησιάζει πλέον το Playstation 4 το οποίο παρουσιάζει πτώση, διατηρώντας όμως την πρώτη θέση στην κατάταξη. Πτώση παρουσιάζουν και οι πωλήσεις για το Xbox One, καθώς και οι πωλήσεις για τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς, τα Xbox 360 και PlayStation 4.

     

    Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα οικονομικά αποτελέσματα της Ubisoft, μπορείτε να τα βρείτε αυτά στην παρακάτω διεύθυνση: Earnings and Sales | Investor Center | Ubisoft Group


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.