Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Xiaomi επιβεβαιώνει την πρώτη της συμμετοχή στην έκθεση CES 2017

    Η CES 2017 είναι προγραμματισμένη για τις 5 Ιανουαρίου 2017 στο Las Vegas και η Xiaomi επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της εκεί για πρώτη φορά στην ιστορία της .

     

     

    Η εταιρία δήλωσε ότι θα παρουσιάσει ένα νέο προϊόν για την παγκόσμια αγορά, αλλά παραδόξως δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το τι να περιμένουμε.

     

    Η Xiaomi δήλωσε σχετικά με το νέο προϊόν που θα παρουσιάσει :

     

    "Είναι ένα νέο συναρπαστικό προϊόν το οποίο θα παρουσιάσουμε και θα δείχνει πως ωθούμε στα άκρα τα όρια της καινοτομίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε βασισμένη στο όραμα της καινοτομίας για όλους, με την πεποίθηση ότι τα υψηλής ποιότητας προϊόντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας θα πρέπει να είναι ευρέως προσβάσιμα".

     

     

    Είτε είναι κάποιο νέο smartphone για την αγορά των ΗΠΑ, είτε κάποιο νέο σύστημα VR, θα πρέπει να αναμένουμε την 5η Ιανουαρίου στη CES 2017 για να δούμε τι καινοτόμο προϊόν θα παρουσιάσει τελικά η Xiaomi.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.