Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η επανέκδοση του Quake περιλαμβάνει αναβαθμισμένα γραφικά και τέσσερα expansions

    Η ενημερωμένη έκδοση του κλασικού shooter πρώτου προσώπου του 1996, του Quake, κυκλοφορεί τώρα σε PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και Nintendo Switch. 

    Στη βελτιωμένη έκδοση του Quake, υπάρχουν ενημερωμένα γραφικά, multiplayer δικτυακά και μέσω διαδικτύου και νέο περιεχόμενο διαθέσιμο. Οι δυο επεκτάσεις του αρχικού παιχνιδιού, το "The Scourge of Armagon" και το "Dissolution of Eternity", περιλαμβάνονται στο πακέτο αγοράς, όπως επίσης και το Dimensions of the Past και η ολοκαίνουργια επέκταση Dimension of the Machine. 

    Η νέα αυτή έκδοση του παιχνιδιού έχει βαθμολογηθεί από το ESRB (USA's Entertainment Software Rating Board) ως κατάλληλο για άνω των 17 ετών, και μπορείτε να τη βρείτε εδώ στη τιμή των 9.99 €.

     

    header.jpg?t=1629481608
    STORE.STEAMPOWERED.COM

    Developed by the award-winning id Software, Quake® is the ground-breaking, original dark fantasy first-person shooter that inspires today’s retro-style FPS games. With Quake (Enhanced), experience...

     

     

    Σύμφωνα με το Ars Technica, όσοι κατέχουν το Quake στο Steam ή από το επίσημο κατάστημα Bethesda.net μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση δωρεάν, ενώ με δελτίο τύπου έγινε γνωστό ότι οι εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 5 και Xbox Series X θα εκτελούνται σε 4K και 120 fps ύστερα από ενημέρωση στο μέλλον.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.