Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Ε3 2021 ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μόνο

    H μεγάλη εκδήλωση των gamers και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, E3, θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά. Η Entertainment Software Association (ESA) αποκαλύπτει επισήμως σχέδια για μια επαναπροσδιορισμένη, εικονική E3 2021 που θα προσελκύσει οπαδούς βιντεοπαιχνιδιών από όλον τον κόσμο. Με πρώιμες δεσμεύσεις από τις Nintendo, Xbox, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games, Koch Media και πολλές άλλες εταιρείες και στούντιο, η E3 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 12 έως 15 Ιουνίου.

     

    Οι προγραμματιστές θα παρουσιάζουν τα τελευταία νέα και τα παιχνίδια τους απευθείας σε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Η ESA θα συνεργαστεί με τους εταίρους της παγκοσμίως για να βοηθήσει στην ενίσχυση και τη διάθεση αυτού του περιεχομένου σε όλους δωρεάν. Διατηρώντας παράλληλα τη μακροχρόνια θέση της E3 ως κεντρικού προορισμού για τη διασύνδεση της σχετικής βιομηχανίας, όπου δημιουργούνται νέες συνεργασίες και συνδέσεις μεταξύ εκδοτών, προγραμματιστών και μέσων μαζικής ενημέρωσης βιντεοπαιχνιδιών, η ψηφιακή μορφή για την E3 2021 σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν περισσότερα άτομα από ποτέ. Η ESA ανυπομονεί να γιορτάσει την E3 2022 διά ζώσης, μέχρι τότε όμως, η E3 2021 θα πραγματοποιηθεί μόνο διαδικτυακά!


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.