Jump to content


  • SirMomus
    SirMomus

    Η ΖΤΕ ανακοίνωσε το Nubia N1 στην Κίνα

    H ZTE μόλις ανακοίνωσε ένα νέο smartphone στην Κίνα, που ονομάζεται Nubia Ν1. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για την κινεζική αγορά και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα φτάσει στις άλλες αγορές. Δυστυχώς, η τιμή του στα 1699 CNY (250$) δεν το κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

     

    Η συσκευή διαθέτει οθόνη Full HD 5,5 ιντσών με πυκνότητα pixel 441ppi και τροφοδοτείται από ένα P10 MediaTek Helio οκτα-core επεξεργαστή, 3 GB RAM, 64 GB επεκτάσιμη μνήμη αποθήκευσης και μια εντυπωσιακή 5.000 mAh μπαταρία.

     

    Το τμήμα κάμερα διαθέτει δύο μονάδες 13-megapixel, μία στο μπροστινό και μία στο πίσω μέρος. Το υπόλοιπο των προδιαγραφών περιλαμβάνει dual-SIM υποστήριξη με LTE και VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS καθώς και GLONASS, ένα συνδετήρα τύπου USB-C και έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

     

    28849-0491c1a4_444_250.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.