Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η οθόνη Philips με τεχνολογία Adobe RGB εγγυάται χρωματική ακρίβεια για επαγγελματίες

    Με την ευρεία γκάμα του Adobe RGB, η οθόνη έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα με σχεδόν απόλυτη πιστότητα, δίνοντας στους επαγγελματίες χρήστες τη σιγουριά ότι τα χρώματα στην οθόνη είναι σύμφωνα με τα πρότυπα χρωματικής ακρίβειας σε όλη τη ροή εργασίας.
    Στη γραφιστική, τη γεωφυσική έρευνα, την ψηφιακή προ-εκτύπωση και παραγωγή δεν υπάρχει χώρος για μια οθόνη που δεν είναι συνεπής στο πως θα απεικονίσει τα χρώματα. Η ομοιομορφία και η ακρίβεια είναι ζωτικής σημασίας. «Έχοντας ένα στάνταρ χρώματος είναι σαν να μιλάμε την ίδια γλώσσα,» λέει ο Thomas Schade, Αντιπρόεδρος της EMEA στην MMD. «Οι επαγγελματίες χρήστες πρέπει να είναι σίγουροι ότι οι οθόνες τους μιλάνε την ίδια χρωματική γλώσσα με αυτή που χρησιμοποιούν οι εκτυπωτές και οι άλλες συσκευές τους. Η νέα LCD οθόνη Philips αποδίδει τα χρώματα με αλάνθαστη κάθε φορά ακρίβεια.»


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.