Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η τεχνολογία Spatial Audio έρχεται και σε συσκευές με Android


    Καλά νέα για τους λάτρεις του ποιοτικού ήχου οι οποίοι ανήκουν στο οικοσύστημα Android της Google. Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο theverge.com, η δυνατότητα για Dolby Atmos spatial audio και lossless-quality streaming είναι πλέον διαθέσιμη και για Android. 
    Βέβαια, η υποστήριξη του Spatial Audio είναι λίγο περισσότερο περιορισμένη από ό,τι σε συσκευές iOS. Ενώ δηλαδή, είναι διαθέσιμη σε όλων των τύπων τα ακουστικά, η Apple αναφέρει ότι πρέπει το κινητό τηλέφωνο από μόνο του να υποστηρίζει Dolby Atmos για να είναι δυνατή η ενεργοποίηση του Spatial Audio, η οποία δεν είναι διαθέσιμη για όλη τη γκάμα κινητών Android. Επίσης, αναφέρεται ότι η υπηρεσία Spatial Audio καταναλώνει περισσότερα δεδομένα - πράγμα λογικό - ενώ ενθαρρύνεται χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη εξωτερικού DAC για να μπορεί ο χρήστης να μεταβεί σε ποιότητα hi-res lossless.
    Όλα τα παραπάνω, είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Apple Music για iOS και για Android.
     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.