Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Acer ανακοινώνει το πρώτο curved G-Sync monitor

    .
    Το Acer XR341CK είναι το πρώτο monitor το οποίο έχει ανακοινωθεί επίσημα και συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας καμπύλης οθόνης, ενός IPS panel και του G-Sync της Nvidia. Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά υποστηρίζει, σύμφωνα με την Acer, το 100% της γκάμας χρωμάτων του sRGB, η φωτεινότητά του φτάνει τα 300cd/m², έχει 100.000.000:1 αντίθεση, 4ms χρόνο απόκρισης και flicker-free τεχνολογία. Όσον αφορά τις υποδοχές του, διαθέτει DisplayPort 1.2 και HDMI 1.4, καθώς και USB 3.0 hub τεσσάρων υποδοχών, αλλά και δύο ηχεία των 7W. Η βάση του υποστηρίζει κλίση από -5 έως +35 μοίρες καθώς ρύθμιση του ύψους έως και 13 εκατοστά.

     

    Acer XR341CKA 01


    Acer XR341CKA 02

     

    Η οθόνη αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη τον Αύγουστο και σε τιμές που θα ξεκινάνε από τα 1399€ ευρώ. Στην Αμερική θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβρη προς $1299 δολάρια και αν η χαμηλότερη τιμή δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την ισοτιμία ανάμεσα σε ευρώ και δολάριο και την διαφορά στην φορολογία, ίσως η Acer να υπολογίζει σε μια μικρή μείωση τιμής, λίγο καιρό μετά την έναρξη διάθεσης της οθόνης στην Ευρώπη.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.