Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η ADATA ανακοίνωσε τους νέους XPG 6000 Pro

    Η ADATA ανακοίνωσε μια νέα σειρά M.2 2280 SSDs, με σύνδεση PCIe x4 και υποστήριξη για το NVMe 1.3 πρότυπο. Πρόκειται για την σειρά XPG SX6000 Pro, η οποία θα περιλαμβάνει μοντέλα με χωρητικότητα έως και 1TB και θα υπόσχεται υψηλές ταχύτητες στους καταναλωτές. Επιπλέον χάρη στην υιοθέτηση σχεδίασης με όλα τα τσιπάκια στην μία πλευρά, το πάχος των μοντέλων της σειράς δεν ξεπερνάει τα 2,15 χιλιοστά, καθιστώντας τα συμβατά με τα περισσότερα συστήματα της αγοράς, ακόμα και συστήματα ιδιαίτερα μικρού πάχους, όπως πολλοί υπέρλεπτοι φορητοί(ultrabooks).

     

    Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα των 256GB, 512GB και 1TB και χρησιμοποιεί μνήμες 3D TLC NAND. Σύμφωνα με την ADATA οι XPG SX6000 Pro επιτυγχάνουν ταχύτητα ανάγνωσης έως και 2100MB/sec, με την ταχύτητα εγγραφής να φτάνει τα 1500MB/sec. Οι επιδόσεις σε τυχαία προσπέλαση φτάνουν τα 250K και 240K IOPS σε τυχαία εγγραφή και τυχαία ανάγνωση αντίστοιχα. Στα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνονται Host Memory Buffer και SLC Caching, για καλύτερη κατανομή φορτίου και διατηρούμενη μέγιστη απόδοση, καθώς και LDPC (Low-Density Parity-Check) error correcting τεχνολογία για μεγαλύτερη αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο.

     

    ADATA XPG SX6000 Pro 1.jpg

     

    τα μοντέλα της σειράς XPG SX6000 Pro θα καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύησης, με την εταιρία πάντως να μην γνωστοποιεί τιμές και ημερομηνία διαθεσιμότητας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.