Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Alpenföhn ανακοίνωσε δύο νέες εκδόσεις της Brocken 3

    Η Alpenföhn ανακοίνωσε δύο νέες εκδόσεις της κορυφαίας της ψύκτρας Brocken 3, σε άσπρο και μαύρο χρώμα. Οι νέες εκδόσεις υπόσχονται ακόμα καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της ψύξης, ικανές να ψύξουν επεξεργαστές με TDP στα 220W, με ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία χάρη στην προσεγμένη σχεδίαση των αλουμινένιων πτερυγίων(fins).

     

    Οι νέες Brocken 3 Black Edition και Brocken 3 White Edition χαρακτηρίζονται από ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο των πτερυγίων, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανοδιωμένο αλουμινένιο. Το σχέδιο αυτό είναι πιο κυματιστό και ασύμμετρο, ώστε να ελαχιστοποιείται η διαρροή του εισερχόμενου αέρα από τις πλευρές της ψύκτρας, καθοδηγώντας τον αέρα να περάσει από ολόκληρη την περιοχή του πτερυγίου για να απάγει πιο αποτελεσματικά την θερμότητα. Βελτιώσεις στον σχεδιασμό της ψύκτρας προσφέρει επίσης περισσότερο ελεύθερο χώρο προς την μεριά των μνημών.

     

    Brocken_3_White_Edition_01.jpg

     

    Brocken_3_Black_Edition_02.jpg

     

    Η Brocken 3 διαθέτει πέντε heat pipes των 6 χιλιοστών τα οποία έρχονται σε άμεση επαφή με τον επεξεργαστή, μεταφέροντας άμεσα την θερμοκρασία από αυτών προς το κυρίως σώμα της ψύκτρας με τα αλουμινένια πτερύγια. Δύο 4 pin PWM ανεμιστήρες Wing Boost 3 των 140 χιλιοστών, σε push-pull διάταξη, αναλαμβάνουν την απομάκρυνση της θερμότητας από τα πτερύγια, αθόρυβα, με την ταχύτητα περιστροφής τους να είναι από 400 έως 1500 στροφές. Είναι σε θέση να σπρώξουν 103 m³h αέρα, με τυπικά επίπεδα θορύβου στα 22 dBA.

     

    Brocken_3_White_Edition_08.jpg

     

    Η Brocken 3 έχει διαστάσεις 146 x 125 x 165 χιλιοστά, βάρος 1,02 κιλά, μαζί με τους ανεμιστήρες, και είναι συμβατή με όλα τα σύγχρονα sockets των AMD και Intel(2011, 2011-v3, 2066, 1366, 115x (Coffee Lake compatible), 775, AM4, AM3(+), AM3, AM2(+), AM2 καθώς και FM1). Για την στερέωσή της αξιοποιεί το σύστημα στερέωσης RockMount2.

     

    Οι Brocken 3 Black Edition και Brocken 3 White Edition θα είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος του μήνα με τιμές που θα κυμαίνονται κοντά στα 50 ευρώ. Η κλασική Brocken 3 πωλείται στα καταστήματα του Skroutz σε τιμές που ξεκινάνε λίγο πάνω από τα 40 ευρώ.

     

    Brocken_3_White_Edition_03.jpg

     

    Brocken_3_White_Edition_06.jpg

     

    Brocken_3_White_Edition_07.jpg

      


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.