Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Alphacool ανακοίνωσε την νέα σειρά ρεζερβουάρ Eisstation

    Για όσους ασχολούνται με την υδρόψυξη, η Alpacool έχει μια νέα σειρά από ρεζερβουάρ περιορισμένων διαστάσεων. Η νέα σειρά η οποία ονομάζεται Eisstation, περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα Alphacool Eisstation DC-LT, Eisstation DDC και Eisstation VPP, τα οποία θα πωλούνται τόσο μόνα τους, όσο και με αντλία.

     

    Τα νέα ρεζερβουάρ μπορούν να τοποθετηθούν και στερεωθούν εντός του PC case με διάφορους τρόπους, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα χρήσης Velctro για επιπλέον επιλογές στερέωσης. Επιπλέον, χάρη στις περιορισμένες διαστάσεις των Eisstation μοντέλων, αυτά μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και εντός ενός 3,5'' HDD cage. Υπάρχει και LED φωτισμός, ο οποίος διαχέεται μέσω του πάνω μέρους του ρεζερβουάρ το οποίο είναι κατασκευασμένο από διαφανές αλλά και υψηλής αντοχής νάιλον, ενώ επιπλέον LEDs μπορούν να τοποθετηθούν στο κάτω μέρος. Η αντλία συνδέεται από κάτω από το ρεζερβουάρ, σε θέση όπου δεν φαίνεται, με το κάτω μέρος να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Περισσότερες πληροφορίες παρέχει το παρακάτω βίντεο.

     

     

    Όσον αφορά τις τιμές τους χωρίς αντλίες, είναι €34.95 για το Eisstation DC-LT, €39.95 για το DDC και €42.95 για το VPP.

     

    Alphacool Eisstation 1.jpg

     

    Alphacool Eisstation 2.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.