Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η AMD ανακοίνωσε τον νέο Radeon Pro Software Enterprise Driver

    Η AMD ανακοίνωσε την προηγούμενη βδομάδα τον νέο της Radeon Pro Software Enterprise Driver 16.Q4 για τις επαγγελματικές σειρές γραφικών FirePro, Radeon Pro και Radeon Pro WX. Ο νέος οδηγός είναι μια από τις πρώτες ανακοινώσεις νέου λογισμικού ειδικά για τις επαγγελματικές σειρές, με την AMD να υπόσχεται και άλλες ανακοινώσεις λογισμικού Radeon Pro.

     

    Οι νέοι οδηγοί, οι οποίοι είναι WHQL, είναι εκτεταμένα δοκιμασμένοι ώστε να προσφέρουν την μέγιστη δυνατή σταθερότητα και πιστοποιημένοι για πάνω από 100 εφαρμογές σε περιβάλλον workstation, συμπεριλαμβανομένων και πολύ γνωστών εφαρμογών όπως οι Autodesk AutoCAD, Dassault CATIA, Siemens NX, Adobe Premiere, Avid Media Composer, Autodesk Maya και άλλες.

     

    Radeon-Pro-Software-Enterprise-Driver-ISV-Certs.png

     

    Επιπλέον οι νέοι οδηγοί προσφέρουν σημαντικά αυξημένες επιδόσεις σε επαγγελματικές εφαρμογές όπως οι PTC Creo, Siemens NX  και Dassault CATIA. Σε σύγκριση με μια Nvidia Quadro M2000, μια AMD FirePro™ W5100 προσφέρει έως και 27% υψηλότερη παραγωγικότητα ανά δολάριο με τους νέους οδηγούς, σύμφωνα πάντα με την AMD.

     

    Radeon-Pro-Software-Enterprise-Driver-Performance-Chart.png

     

    Επιπλέον οι νέοι οδηγοί υποστηρίζουν την τεχνολογία LiquidVR της AMD για virtual reality,  game engines όπως η Unreal και η Unity που πλέον χρησιμοποιούνται και για άλλες εφαρμογές πέραν των παιχνιδιών, προφανώς τα DirectX 12 και Vulkan, αλλά και τα Windows 10 Anniversary Update και Windows 10 Device Guard.

     

    Η AMD επιπλέον σκοπεύει να προσφέρει αναβαθμίσεις στους Radeon Pro οδηγούς σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, ώστε να απλοποιήσει τον προγραμματισμό των administrators. Έτσι νέοι οδηγοί θα διατίθενται κάθε τέταρτη Πέμπτη κάθε τριμήνου, με τις επόμενες εκδόσεις να είναι προγραμματισμένες να διατεθούν στις 26 Ιανουαρίου, 27 Απριλίου, 27 Ιουλίου και 26 Οκτωβρίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.