Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η AMD ανανέωσε την λίστα των FreeSync οθονών με σημαντικές πληροφορίες

    Η AMD προχώρησε σε ενημέρωση της σελίδας της για τις οθόνες οι οποίες υποστηρίζουν το πρότυπο FreeSync ή το Adaptive Sync που είναι αντίστοιχα η ονομασία της Vesa, προσθέτοντας ιδιαίτερα σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα βοηθήσουν τον τελικό καταναλωτή να διαλέξει την οθόνη που του ταιριάζει.

     

    Η αναζήτηση μιας οθόνης FreeSync, αν και θα έπρεπε να είναι εύκολη υπόθεση, συνήθως δεν είναι και τόσο, μιας και οι κατασκευαστές πολλές φορές "ξεχνούν" να αναφέρουν το εύρος λειτουργίας του FreeSync. Έτσι ο αγοραστής είναι αναγκασμένος να ψάξει στο internet ή στο manual της οθόνης που σκέφτεται να αγοράσει, ελπίζοντας να βρει την σχετική πληροφορία.

     

    Τα πράγματα πλέον απλοποιούνται χάρη στην τελευταία ανανέωση που πραγματοποίησε η AMD στην σχετική της σελίδα στο επίσημο site της, η οποία πλέον περιλαμβάνει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες που θα ήθελε να βρει ο χρήστης με μια και μόνη ματιά. Έτσι πηγαίνοντας στην σχετική σελίδα, βρίσκουμε έναν πλήρες κατάλογο με τις FreeSync συμβατές οθόνες και στον οποίο, πέραν του ονόματος του κατασκευαστή και του κωδικού μοντέλου, αναφέρονται ακόμα, οι ίντσες, ο τύπος του panel, η ανάλυση της οθόνης, το εύρος λειτουργίας του FreeSync, το αν υποστηρίζει το χαρακτηριστικό LFC, καθώς και αν η οθόνη υποστηρίζει το FreeSync μέσω της θύρας DisplayPort ή μέσω της θύρας HDMI.

     

    amd-freesync 1.jpg

     

    572a82ff802b4-amd-freesync2.jpg

     

    Η σχετική σελίδα βρίσκεται εδώ : AMD FreeSync™ Technology

     

    Πηγή: AMD adds panel types and frequency ranges to their FreeSync page


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.