Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η AMD απαντά στις αιτιάσεις περί ελλείψεων στους Ryzen 5000 επεξεργαστές

    Διαφαίνεται, από την ημέρα κυκλοφορίας τους, ότι η AMD αντιμετωπίζει προβλήματα προμήθειας επαρκούς ποσότητας επεξεργαστών Ryzen Series 5000. Αυτό το γεγονός οδηγεί αρκετούς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια κυκλοφορία στα πρότυπα των Ampere της NVIDIA, προϊόντα που ακόμα δεν μπορείτε να αγοράσετε.

     

    Η AMD απάντησε σε αυτές τις αιτιάσεις μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η απάντηση είναι έξυπνη και μοιάζει με της NVIDIA καθώς δηλώνουν ότι η ζήτηση είναι πολύ υψηλότερη από το αναμενόμενο. Η AMD, βέβαια, επαναλαμβάνει ότι δεν ήταν μια "χάρτινη κυκλοφορία". Έστειλαν "τόνους επεξεργαστών", αλλά, λόγω πρωτοφανούς ζήτησης, όλα τα κομμάτια γρήγορα εξαντλήθηκαν. Ο Frank Azor της AMD απάντησε στο Twitter σε σχόλιο από έναν χρήστη που ισχυρίζεται ότι οι Ryzen 5000 είναι «χάρτινη κυκλοφορία». Σύμφωνα με τον Azor, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της παράδοσης μεγάλων αριθμών και της «χάρτινης κυκλοφορίας». Ο Azor δηλώνει ότι η AMD έχει ήδη παράσχει «τεράστιες ποσότητες», αλλά ότι η ζήτηση είναι ακόμα μεγαλύτερη από την προσφορά.

     

    large.azor_respondsa.png

     

    Όταν ρωτήθηκε αν η AMD εφάρμοσε ένα σχέδιο ανθεκτικό στα bots κατά την κυκλοφορία των Zen 3, ο Azor δήλωσε ότι έχουν κάνει ό,τι μπορούν, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με συνεργάτες λιανικής, και έχουν πετύχει στις περισσότερες περιπτώσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή είναι μια μάχη που δεν θα κερδηθεί ποτέ στο σύνολό της. Συνεχίζουν, όμως, να μαθαίνουν από κάθε κυκλοφορία με στόχο να βελτιώνονται συνεχώς.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.