Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η AOC ανακοίνωσε τρεις νέες, ιδιαίτερα λεπτές και με εξαιρετικά λεπτά περιθώρια, οθόνες

    Η AOC ανακοίνωσε τρεις νέες οθόνες οι οποίες εντάσσονται στην νέα της σειρά οθονών V2. Οι οθόνες διαθέτουν ιδιαίτερα λεπτό panel, με την AOC να μιλάει για πάχος αντίστοιχο ενός κινητού, αλλά και εξαιρετικά λεπτά περιθώρια στις τρεις πλευρές της οθόνης.

     

    Οι τρεις νέες οθόνες της σειράς V2, έχουν διαστάσεις 21.5", 23.8" και 27" και είναι τα μοντέλα 22V2Q, 24V2Q και 27V2Q αντίστοιχα. Είναι FullHD ανάλυσης και το panel τους είναι τεχνολογίας IPS, με ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 75Hz και χρόνο απόκρισης τα 5ms. Καλύπτουν το 72% του NTSC, έχουν φωτεινότητα η οποία φτάνει τα 250cd/m², αντίθεση 1000:1 και γωνίες θέασης 178 μοιρών. Υποστηρίζουν επιπλέον και το AMD FreeSync για πιο ομαλά γραφικά στα παιχνίδια, εφόσον χρησιμοποιηθεί κατάλληλη AMD κάρτα γραφικών.

     

    AOC V2 series 1.jpg

     

    Οι οθόνες είναι εξαιρετικά λεπτές, με το πάχος των δύο μικρότερων μοντέλων να είναι μόλις 7,7 χιλιοστά και του μεγαλύτερου μοντέλου 7,9 χιλιοστά. Τα περιθώρια των οθονών στις τρεις πλευρές τους είναι εξαιρετικά μικρά, με την AOC να ισχυρίζεται ότι οι νέες αυτές οθόνες δίνουν την αίσθηση ότι "η εικόνα αιωρείται στον αέρα".

     

    Οι νέες οθόνες 22V2Q, 24V2Q και 27V2Q θα είναι διαθέσιμες ήδη από αυτόν τον μήνα με προτεινόμενες τιμές λιανικής τα 139€, 149€ και 209€ αντίστοιχα. καλύπτονται με τρία χρόνια εγγύηση.

     

    AOC V2 series 3.jpg

    AOC V2 series 4.jpg

    AOC V2 series 5.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.