Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Η Apple θα λανσάρει το OS X El Capitan στις 30 Σεπτεμβρίου

    1 Os X El capitan Sep 30

     


    Μέχρι χτες, η κύρια σελίδα για το OS X El Capitan έλεγε πως η νέα αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος θα ερχόταν " το φθηνόπωρο". Όμως, πλέον η Apple ενημέρωσε την σελίδα , έτσι που τώρα γράφει : " Έρχεται στις 30 Σεπτέμβρη"

     

    Το El Capitan - γνωστό και ως OS X 10.11- είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο , όταν η Apple είπε πως η νέα αναβάθμιση θα επικεντρωνόταν στην βελτίωση της επίδοσης και στην συνολική εμπειρία του χρήστη. Όπως ήδη πολλοί χρήστες έχουν δει από την δημόσια beta του El Capitan , περιλαμβάνει αλλαγές στην interface του χρήστη, μαζί με νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας και πρόσβαση σε νέες διεπαφές (ΑΡΙs)

     

    Το El Capitan θα φτάσει ακριβώς 2 εβδομάδες μετά την release του iOS 9 , την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος για mobile συσκευές της Apple, που θα βγεί στις 16 Σεπτεμβρίου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.