Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η ASUS ανακοίνωσε τα νέα ROG Strix XG32VQ και XG35VQ

    Αν ενδιαφέρεστε για κάποια καμπύλη οθόνη για παιχνίδια, με διαγώνιο άνω των 30 ιντσών, τότε ίσως να σας φανούν ενδιαφέρουσες οι δύο νέες οθόνες που ανακοίνωσε η ASUS. Πρόκειται για δύο οθόνες με διαγώνιο 32'' και 35'' αντίστοιχα, οι οποίες υποστηρίζουν τόσο υψηλό ρυθμό ανανέωσης, όσο και Adaptive Sync(FreeSync). Η διαθεσιμότητά τους αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του επόμενου μήνα.

     

    Οι δύο νέες οθόνες, είναι τα μοντέλα ROG Strix XG32VQ και ROG Strix XG35VQ και σύμφωνα με την ASUS θα προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού, χάρη στα κορυφαία τους χρώματα, την εξαιρετική αίσθηση που προσφέρει σε ένα παιχνίδι μια καμπύλη οθόνη, αλλά και την ομαλότητα στην απεικόνιση των γραφικών, που εγγυάται η τεχνολογία Adaptive Sync. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν επιπλέον το ASUS Aura Sync lighting χαρακτηριστικό, που επιτρέπει τον συγχρονισμό με άλλα Aura προϊόντα για RGB lighting εφέ, αποκλειστικά χαρακτηριστικά της ASUS που απευθύνονται σε παίκτες παιχνιδιών, όπως τα GamePlus hotkey και GameVisual, καθώς και Extreme Low Motion Blur τεχνολογία της ASUS, για πιο καθαρή απεικόνιση των κινούμενων αντικειμένων στην οθόνη.

     

    Το ROG Strix XG32VQ διαθέτει αναλογίες 16:9, με ανάλυση 2560 x 1440 pixels και ρυθμό ανανέωσης από 48Hz έως 144Hz για το Adaptive Sync, που σημαίνει ότι υποστηρίζεται και η τεχνολογία LFC, για όταν ο ρυθμός των frames πέσει κάτω από 48 ανά δευτερόλεπτο. Ο τύπος του πάνελ είναι VA και ο χρόνος απόκρισης 4ms(G2G). Στον τομέα του χρώματος καλύπτεται το 125% του sRGB. Η φωτεινότητα είναι 300 cd/m2, ενώ η αντίθεση 3000:1.

     

    ROG Strix XG32VQ.jpg

    ROG Strix XG32VQ back.jpg

     

    Το ROG Strix XG35VQ διαθέτει αναλογίες 21:9, με ανάλυση 3440 x 1440 pixels. Ο ρυθμός ανανέωσης εδώ είναι από 48 έως 100Hz και (πιθανόν) υποστηρίζεται και εδώ η τεχνολογία LFC. Ο τύπος του πάνελ είναι και εδώ VA και ο χρόνος απόκρισης επίσης 4ms(G2G). Στον τομέα του χρώματος καλύπτεται το 100% του sRGB. Η φωτεινότητα είναι 300 cd/m2, ενώ η αντίθεση 2500:1.

     

    ROG Strix XG35VQ.jpg

    ROG Strix XG35VQ back.jpg

     

    Όπως αναφέρθηκε οι δύο οθόνες αναμένονται μέσα στον επόμενο μήνα. Η ROG Strix XG32VQ θα κοστίζει περίπου 630 ευρώ, ενώ η μεγαλύτερη ROG Strix XG35VQ κοντά στα 900 ευρώ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.