Jump to content



  • UltraB
    UltraB

    Η CES 2018 στο απόλυτο σκοτάδι!

    Κάτι απρόσμενο φαίνεται πως εξελίχθηκε πριν από περίπου 2 ώρες στην CES 2018 καθώς συνέβη διακοπή ρεύματος στη νότια και κεντρική αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Las Vegas!

     

    Οι πρώτες αναφορές για την διακοπή ρεύματος άρχισαν να χτυπούν το Twitter από τους θεατές των συνεδριάσεων και ξεκίνησαν γύρω στις 11:14AM PT, και αποκαταστάθηκαν λίγο μετά της 1:00PM PT με την ασφάλεια να εκκενώνει τους  επισκέπτες από τις αίθουσες που είχαν πληγεί εκείνη την ώρα.

     

    Η διακοπή έπληξε εκατοντάδες εταιρείες κολοσσούς όπως την LG, την Samsung και την Sony, καθώς ακόμα και πολλές μικρές επιχειρήσεις που πλήρωσαν χιλιάδες δολάρια για να έχουν παρουσία στο γιγαντιαίο πάτωμα της CES, με αυτή να φαίνεται ότι χαρακτηρίζεται από περισσότερο χάος από το συνηθισμένο, συμπεριλαμβανομένης της άνευ προηγουμένου βροχής που πλημμύρισε τους δρόμους και έκλεισε το τεράστιο περίπτερο της Google για μια μέρα.

     

    Update: Τα φώτα φαίνονται να επανέρχονται σιγά - σιγά στην έκθεση της CES 2018 έπειτα από περίπου 2 ώρες.

     

     

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.