Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η CHERRY ανακοινώνει το MX Board 6.0 Keyboard

    .
    Το νέο πληκτρολόγιο συνδυάζει την τεχνολογία RealKey για επεξεργασία αναλογικών σημάτων σε real time και τους υψηλής ακριβείας MX διακόπτες, προσφέροντας επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. Η ανταπόκριση στο πάτημα ενός πλήκτρου είναι τάχιστη, με μόλις ένα millisecond καθυστέρηση έναντι των έως 20 milliseconds που θέλουν πολλά ψηφιακά πληκτρολόγια για να ανταποκριθούν στο πάτημα ενός πλήκτρου. Χάρη στο N-key rollover χαρακτηριστικό και το αξιόπιστο anti ghosting, το πληκτρολόγιο είναι σε θέση να ανιχνεύσει με ακρίβεια το πάτημα κάθε πλήκτρου, είτε αυτό είναι στιγμιαίο, είτε διαρκείας, ασχέτως το πόσα πλήκτρα πατιούνται ταυτόχρονα εκείνη την στιγμή.

     

    Cherry MX Board 6.0 Top


    Cherry MX Board 6.0 angle

     

    Επιπλέον το νέο MX 6.0 Board είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με όμορφο φινίρισμα και ειδική επίστρωση για αντοχή έναντι των δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενικότερα της λιπαρότητας των δακτύλων. Το USB καλώδιο μήκους δύο μέτρων είναι πλεκτό, ενώ το USB βύσμα επίχρυσο. Το back light βοηθάει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το Win key είναι παραμετροποιήσιμο, ενώ τα status keys όπως π.χ. το Num Lock, είναι δύο χρωμάτων, πληροφορώντας για το πότε είναι πατημένα. Τα Function Keys μπορούν να διαθέτουν δύο λειτουργίες το καθένα.

     

    Cherry MX Board 6.0 side


    Cherry MX Board 6.0 aluminum finish

     

    Διατίθεται και βάση για τους καρπούς των χεριών η οποία είναι μαγνητική ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί ή να αφαιρεθεί από το πληκτρολόγιο με ευκολία. οι διαστάσεις του είναι 454 x 147 x 24,8 χιλιοστά.

     

     

    Το νέο CHERRY MX Board 6.0 είναι ήδη διαθέσιμο στην τιμή των 189 ευρώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.