Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Cooler Master παρουσιάζει το MM711 Lightweight Gaming Mouse και εκδοχές του MM710

    Η Cooler Master παρουσίασε διάφορες εκδοχές του MM710 καθώς και την RGB εκδοχή του, το MM711. Τα ποντίκια αυτά έχουν κύριο χαρακτηριστικό το βάρος τους που είναι ιδιαίτερα ελαφρύ και φτάνει τα 60g.

     

    large.GBtAxTD4gk1Vgsb5.jpg

    Μέσω λογισμικού της Cooler Master γίνεται η ρύθμιση του RGB, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν τις προσωπικές τους προτιμήσεις και τα οπτικά εφέ για το RGB.

     

    Οι εκδοχές των ποντικιών διακρίνονται από το χρώμα και την υφή. Οι συνδυασμοί περιλαμβάνουν matte black, glossy black, matte white και glossy white που θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Κάθε εκδοχή των MM710 και MM711 (συνολικά οκτώ) θα είναι κατ' αποκλειστικότητα διαθέσιμες σε διάφορα καταστήματα λιανικής ανάμεσα στα Walmart, Best Buy, Micro Center, Amazon και Newegg.

    large.SfZlLyI5eawIr3HV.jpg

    Τα ποντίκια είναι βελτιστοποιημένα για έλεγχο ακριβείας καθώς χρησιμοποιούν τον οπτικό αισθητήρα Pixart 3389 που μπορεί να ρυθμιστεί για αναλύσεις μέχρι 16.000 DPI. Οι ρυθμίσεις των ποντικιών είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες μέσω λογισμικού και περιλαμβάνουν την ευαισθησία, χρόνο απόκρισης των πλήκτρων, προσαρμογή στην επιφάνεια κύλισης, απόσταση ανύψωσης, ρυθμό δειγματοληψίας (polling rate) κ.α. Τα κουμπιά (αριστερό και δεξί) καταλήγουν σε διακόπτες OMRON, πιστοποιημένους για 20 εκατομμύρια κλικ.

    large.aEJ3nj7cBKunwbxS.jpg

    Τα MM710 και ΜΜ711 διαθέτουν ακόμα δύο πλαϊνά κουμπιά για εύκολη πρόσβαση σε συνδυασμούς πλήκτρων, ενώ η αμφιδέξια μορφή των ποντικιών επιτρέπει τον άνετο χειρισμό για πολλά είδη πιασίματος. Το σχήμα τους στο πίσω μέρος έχει μια κυρτότητα που παρέχει επιπρόσθετη στήριξη για την παλάμη των gamers που προτιμούν το claw grip. Ταυτόχρονα το ποντίκι έχει κατάλληλο μέγεθος για fingertip grip, ενώ για μικρότερα χέρια είναι εξαιρετικό και για palm grip.

     

     

    large.8sb5N1dg1hx4U4g1.jpg

     

    Το MM710 θα είναι διαθέσιμο έναντι 49,99$ και το ΜΜ711 έναντι 59,99$ από τις 29 Νοεμβρίου συγκεκριμένα καταστήματα λιανικής στην Βόρεια Αμερική.

    large.LXbeiSNB792Rg2nu.jpg

     

     

     

     

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.