Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Corsair ανακοίνωσε την νέα ειδική έκδοση Torque των Dominator Platinum

    Η νέα έκδοση Torque των DDR4 μνημών Dominator Platinum της Corsair, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει υψηλή αισθητική, αλλά και υψηλές επιδόσεις, διαθέτοντας κορυφαίας ποιότητας ψύκτρα, custom PCB, διαλεγμένα chip μνημών, αλλά και εγγυημένο περιθώριο υπερχρονισμού.

     

    Η πλήρη ονομασία των νέων μνημών της Corsair είναι DOMINATOR PLATINUM Special Edition Torque και η εταιρία αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι η αισθητική των ψυκτρών των μνημών συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά των Dominator Platinum με αυτά των υψηλών επιδόσεων μηχανών αυτοκινήτων, μιας και οι νέες αυτές μνήμες απευθύνονται στους λάτρεις της ταχύτητας. Μάλιστα για να το τονίσει η εταιρία αυτό ακόμα περισσότερο κατέφυγε στον case modder Lee Harrington, ώστε να σχεδιάσει αυτό το κατάλληλο PC case για τις νέες μνήμες, το οποίο βλέπετε στην παρακάτω εικόνα.

     

    59185baa13134_DOMINATORPLATINUMSpecialEditionTorquecasemod.jpg

     

    Οι νέες DOMINATOR PLATINUM Special Edition Torque θα είναι διαθέσιμες σε περιορισμένη διαθεσιμότητα, μάλιστα τα modules θα είναι και αριθμημένα, με την αρίθμηση να έχει γίνει με laser πάνω στις μνήμες. Οι μνήμες είναι πλήρως συμβατές με Intel X99 και μητρικές που χρησιμοποιούν chipset της σειράς 200 της Intel. Διαθέτουν custom PCB 10 επιπέδων και τεχνολογία DHX για την αποτελεσματικότερη ψύξη τους. Οι μνήμες είναι σχεδιασμένες για υπερχρονισμό, με την Corsair να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι όλες οι μνήμες είναι είναι σε θέση να προσφέρουν τουλάχιστον ταχύτητα των 36000MHz.

     

    DOMINATOR PLATINUM Special Edition Torque.jpg

     

    Οι νέες DOMINATOR PLATINUM Special Edition Torque είναι άμεσα διαθέσιμες από τα Corsair web stores σε Αμερική, Αγγλία και Γερμανία.

     

    DOMINATOR PLATINUM Special Edition Torque kits.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.