Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Corsair ανακοίνωσε την νέα της υδρόψυξη Hydro Series H5 SF

    .
    Η νέα Hydro Series H5 SF μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία σε οποιαδήποτε mini ITX μητρική και να παρέχει ψύξη ακόμα και σε υπερχρονισμένους επεξεργαστές, έχοντας την δυνατότητα να απάγει θερμότητα έως και 150W. Η Hydro Series H5 SF μπορεί να το επιτύχει αυτό ακόμα και στα στενά περιθώρια ενός mini ITX case. Το ύψος της είναι μόλις 84 χιλιοστά και αποτελείται από μια χάλκινη πλάκα η οποία είναι ικανή να μεταφέρει ταχύτατα την θερμότητα από την επιφάνεια του επεξεργαστή στο ψυγείο διαστάσεων 120 x 40 χιλιοστών. Ένας χαμηλού θορύβου ανεμιστήρας των 120 χιλιοστών τύπου blower αναλαμβάνει να απομακρύνει την θερμότητα αυτή, ενώ παράλληλα η σχεδίαση της Hydro Series H5 SF είναι τέτοια, ώστε να ανακυκλώνεται ο αέρας εντός του case, βελτιώνοντας την ψύξη και άλλων εξαρτημάτων του συστήματος, όπως τα VRMs και το chipset.

     

    Hydro Series H5 SF 5


    Hydro Series H5 SF 3


    Hydro Series H5 SF 6

     

    Η Hydro Series H5 SF είναι πλήρως συμβατή με τα κουτιά της Corsair Obsidian Series 250D, Carbide Series Air 240 και Graphite Series 380T cases και σύμφωνα με την Corsair θα αποτελεί μια εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη στα μελλοντικά της κουτιά Bulldog 4K, επιτρέποντας αθόρυβη λειτουργία, ακόμα και με πολύ ισχυρούς επεξεργαστές.

     

    Hydro Series H5 SF 1


    Hydro Series H5 SF 2

     

    Η τιμή της Hydro Series H5 SF είναι 79,99 δολάρια χωρίς τον φόρο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.