Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Corsair ανακοίνωσε τρία νέα μοντέλα της οικονομικής σειράς τροφοδοτικών VS

    Η σειρά VS αποτελεί την οικονομική πρόταση της εταιρίας, για όσους θα ήθελαν ένα αξιόπιστο και επώνυμο τροφοδοτικό, χωρίς να επιζητούν κορυφαίες επιδόσεις και χαρακτηριστικά. Η Corsair ανακοίνωσε τρία νέα τροφοδοτικά της σειράς αυτής, τα οποία έρχονται να αντικαταστήσουν τα ήδη διαθέσιμα μοντέλα ίδιας ονομαστικής ισχύος. Μια ιδιαιτερότητά των νέων μοντέλων είναι το μήκος τους των 125 χιλιοστών, που τα καθιστά μικρότερα έναντι της πλειοψηφίας των μοντέλων στην αγορά, αλλά και των ήδη διαθέσιμων μοντέλων VS, τα οποία έχουν μήκος 140 χιλιοστά.

     

    Τα νέα μοντέλα είναι τα VS450, VS550 και VS650 και φέρουν πιστοποίηση 80 PLUS. Δεν είναι modular, όλα τα καλώδια είναι ενσωματωμένα πάνω στο τροφοδοτικό, αλλά χάρη στο μικρότερο μήκος τους, θα μπορούσαν να τοποθετηθούν και σε σχετικά περιορισμένων διαστάσεων κουτιά. Και τα τρία μοντέλα ικανοποιούν τις προδιαγραφές ATX12V v2.31 και EPS 2.92, ενσωματώνουν πλήθος κυκλωμάτων ασφαλείας και διαθέτουν το ίδιο σετ καλωδίων, στα οποία περιλαμβάνονται και δύο καλώδια PCie 6+2 για κάρτες γραφικών. Και τα τρία διαθέτουν μονή γραμμή των +12V, με την Corsair να εγγυάται ότι είναι σε θέση να παρέχουν την ονομαστική τους ισχύ συνεχώς και αξιόπιστα. Τα καλώδια είναι sleeved σε μαύρο χρώμα, ενώ ο ανεμιστήρας των 120 χιλιοστών είναι τύπου Sleeve Bearing, με μεταβλητή ταχύτητα η οποία αυξομειώνεται ανάλογα τις ανάγκες για ψύξη του τροφοδοτικού.

     

    Και τα τρία νέα μοντέλα είναι άμεσα διαθέσιμα. Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα προσιτές στα 35, 40 και 50 ευρώ, για τα VS450W, VS550W και VS650W αντίστοιχα. Η Corsair τα καλύπτει με τρία χρόνια εγγύηση.

     

    Corsair VS650.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.