Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Corsair παρουσιάζει το νέο Dark Core RGB Pro Wireless Gaming ποντίκι

    Η Corsair ανακοίνωσε την κυκλοφορία των  νέων DARK CORE RGB PRO και DARK CORE RGB PRO SE. Τα δύο ποντίκια αξιοποιούν την τεχνολογία hyper-polling CORSAIR SLIPSTREAM WIRELESS, διαθέτουν οπτικό αισθητήρα 18.000 DPI και προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, με δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης.

     

    large_mail.png

     

    Το CORSAIR DARK CORE RGB PRO αποτελεί αναβάθμιση του βραβευμένου DARK CORE RGB, διατηρώντας το ίδιο σχήμα και επίπεδο άνεσης με τον προκάτοχό του. Το DARK CORE RGB PRO έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με τρεις διαφορετικούς τρόπους: sub-1ms SLIPSTREAM WIRELESS, low-latency Bluetooth®, USB ενσύρματα. O οπτικός αισθητήρας έχει αναβαθμιστεί στον PixArt PAW3392 με βελτιστοποίηση για ασύρματη λειτουργία, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εγγενή ανάλυση 18.000 DPI που μπορεί να ρυθμιστεί σε βήματα του 1 DPI. Η νέα τεχνολογία hyper-polling της Corsair διασφαλίζει ταχύτατη αποκρισιμότητα επικοινωνώντας με το PC με συχνότητα μέχρι 2.000 Hz, τη διπλάσια σε σχέση με άλλα τυπικά gaming ποντίκια, για καλύτερα αποτελέσματα ακόμα από αυτή ενσύρματων ποντικιών. 

     

    large.1548438294_mail(1).png

     

    Το DARK CORE RGB PRO διαθέτει 9 ζώνες RGB φωτισμού, τις περισσότερες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ποντίκι της Corsair. Σε αυτές περιλαμβάνεται και μια ιδιαίτερη ράβδος φωτισμού με 4 ανεξάρτητα προγραμματιζόμενα LED. Το λογισμικό iCue της Corsair διαχειρίζεται τόσο τις ρυθμίσεις επιδόσεων, όσο και τον RGB φωτισμό του ποντικιού, με πλήρεις ρυθμίσεις εξατομίκευσης και συγχρονισμού με άλλες συσκευές που ελέγχονται από αυτό. Επίσης παρέχονται δυνατότητες επαναπρογραμματισμού λειτουργιών των κουμπιών καθώς και macro προγραμματισμού και για τα 8 κουμπιά του ποντικιού.

     

    large.1938470771_mail(2).png

     

    Το DARK CORE RGB PRO διατηρεί το σχήμα περιγράμματος του προκατόχου του, περιλαμβάνοντας δύο εναλλάξιμες λαβές πιασίματος, ενώ φορτίζει από ένα USB-C καλώδιο διπλής κατεύθυνσης. Το  DARK CORE RGB PRO SE προσθέτει άλλη μια επιλογή φόρτισης με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης Qi, για απρόσκοπτη φόρτιση με συμβατές συσκευές Qi, όπως το CORSAIR MM1000 mouse pad. Μια πλήρης φόρτιση μπορεί να προσφέρει μέχρι 50 ώρες λειτουργίας. Οι διακόπτες που χρησιμοποιούνται είναι Omron με πιστοποίηση για 50 εκατομμύρια clicks, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 3 προφίλ φωτισμού και macro. Ξεκάθαρα, το DARK CORE RGB είναι το πιο εξελιγμένο ασύρματο ποντίκι που η Corsair έχει κατασκευάσει.

     

    Τα δύο ποντίκια είναι άμεσα διαθέσιμα από το webstore της Corsair και καλύπτονται από διετή εγγύηση.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Corsair:

    DARK CORE PRO

    DARK CORE RGB PRO SE


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.