Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η D-Link ανακοινώνει στην Ελληνική Αγορά τη νέα IP Camera DCS-8627LH εξωτερικού χώρου

    Η DCS-8627LH IP Camera της D-Link διαθέτει ευρυγώνιους φακούς σε συνδυασμό με προβολέα σημείου 400-lumen και έγχρωμη νυκτερινή όραση για να μπορεί να καταγράφει τον εξωτερικό σας χώρο με ποιότητα 1080p. Έχει πιστοποίηση IP65 σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασίας ανάμεσα στους -25°C and 45°C, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει τις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες και είναι προστατευμένη από βροχή, υγρασία και σκόνη.

     

    Η ανίχνευση κίνησης και ήχου γίνονται με τη βοήθεια ΑΙ σε πραγματικό χρόνο, ώστε να είναι εφικτή η διάκριση ανάμεσα σε ανθρώπους που κινούνται και άλλα κινούμενα αντικείμενα. καθώς και ο ήχος του δημιουργείται από σπάσιμο τζαμιών. Με βάση αυτές τις δυνατότητες η ανίχνευση πραγματοποιείται ταχύτερα απαιτώντας, έτσι, μικρότερο bandwidth δικτύου και τα αντίστοιχα τέλη. Ο παθητικός αισθητήρας υπερύθρων ενισχύει ακόμα περισσότερη την ακρίβεια της ανίχνευσης κίνησης και μειώνει δραματικά τους ψευτοσυναγερμούς.

     

    Η ενσωματωμένη δυνατότητα ανίχνευσης κίνησης και ήχου σας ειδοποιεί αυτόματα και εκκινεί την καταγραφή εφόσον γίνει μια τέτοια ανίχνευση. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ενσωματωμένη σειρήνα 100dB ώστε να τρομάξει τους εισβολείς ή απλά να ειδοποιήσει για την ανίχνευση. Το ενσωματωμένο microSD slot και η προαιρετική συνδρομή (δωρεάν και επί πληρωμή) mydlink cloud επιτρέπουν την αποθήκευση των videos και των στιγμιότυπων τοπικά ή απομακρυσμένα στο προσωπικά σας χώρο στο cloud. Μπορείτε ακόμα να αναπαράγετε και να κατεβάσετε τα videos που έχουν αποθηκευτεί από κάθε σημείο του πλανήτη, στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο tablet. Τέλος, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο μπορείτε να μιλήσετε στα μέλη της οικογένειάς σας ενώ τους βλέπετε στην οθόνη σας.

     

    large.Selection_001.jpglarge.Selection_002.jpglarge.Selection_003.jpg  

     

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα προϊόντος της D-Link.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.