Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η DEEPCOOL κυκλοφόρησε τη νέα σειρά κουτιών DUKASE

    Dukase 12

     

    Η DUKASE είναι η νέα σειρά ATX κουτιών της DEEPCOOL με ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό του πάνω μέρους το οποίο είναι εύκολο στον καθαρισμό και εξαιρετικό για την ψύξη. Εκεί βρίσκουμε τον ελεγκτή ανεμιστήρων ο οποίος μπορεί να ρυθμίσει τρεις ανεμιστήρες ταυτοχρόνως. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο ο ανεμιστήρας των 120 mm της εξαγωγής θερμού αέρα στο πίσω μέρος ενώ στο μπροστινό μέρος μπορούν να τοποθετηθούν 2 ανεμιστήρες των 120mm ή ένας των 140mm. Επιπλέον η υψηλής ποιότητας ηλεκτροστατική βαφή δίνει μία ξεχωριστή αίσθηση αφής.

     


    Dukase 06

     

    Το μπροστινό panel ενοποιεί τον σχεδιασμό του κουτιού ενώ παράλληλα εξασφαλίζει εξαιρετικό εξαερισμό. Το πλαϊνό παράθυρο αποκαλύπτει το εσωτερικό του κουτιού ενώ ο μεγάλος εσωτερικός χώρος και οι τρύπες στα σωστά σημεία βοηθάνε την ταχτοποίηση των καλωδίων. Το μέγιστο ύψος της ψύκτρας που μπορεί να τοποθετηθεί για τον επεξεργαστή είναι 170mm ενώ το μέγιστο μήκος κάρτας γραφικών είναι 390 mm.

     


    Dukase 03

     

    Η δομή του κουτιού και ο βελτιωμένος σχεδιασμός κάνει αυτό το κουτί ιδανικό για PC enthusiasts που αναζητούν την απόδοση αλλά και την αισθητική. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο υπάρχουν τρεις ξεχωριστές θέσεις για SSD των 2.5", τρεις θέσεις για τοποθέτηση σκληρών δίσκων των 3.5" και δύο θέσεις για οπτικά drives. Διαθέτει επίσης και μια ειδική λουρίδα για τοποθέτηση LED για τον φωτισμό του συστήματος καθώς και ειδικό κόψιμο στη βάση της μητρικής για τοποθέτηση back-plate.

     

    To νέο κουτί της DEEPCOOL θα είναι διαθέσιμο τον Δεκέμβριο στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 69,99 δολαρίων.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.