Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η EA ανακοινώνει το "Star Wars: Squadrons" και δίνει στη δημοσιότητα το εντυπωσιακό trailer. Αστρομαχητές ετοιμαστείτε!

    Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του "Star Wars: Squadrons", η EA έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer που αποκαλύπτει τι μπορούμε να περιμένουμε από τον διάδοχο της σειράς X-Wing vs Tie Fighter. Όπως αναμενόταν, ο τίτλος των EA-Motive εστιάζει στις αστρομαχίες με προοπτική πρώτου προσώπου.

     

    Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος για Xbox One, PS4 και PC (τόσο στο Origin όσο και στο Steam). Θα υποστηρίζει επίσης VR στο PC και στο PS4, ενώ θα διαθέτει και πλήρεις δυνατότητες cross-play ανάμεσα στις τρεις πλατφόρμες. 

     

    Το παιχνίδι εξελίσσεται χρονικά αμέσως μετά τα γεγονότα της ταινίας "Return of the Jedi". Θα αποτελείται από ένα εντυπωσιακό single player campaign, αλλά και multiplayer. 

     

     

    Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι ότι στο multiplayer θα υπάρχει η δυνατότητα για 5 vs 5 αστρομαχίες αλλά και "Fleet Battles" στα οποία οι παίχτες θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταστρέψουν τις ναυαρχίδες του αντιπάλου σε ένα δυναμικό πεδίο μάχης. Ο παίχτης θα προετοιμάζεται μαζί με τους συμπαίκτες του στις αίθουσες ενημέρωσης πριν την έναρξη της αστρομαχίας. Το παιχνίδι θα εξελίσσεται σε γνωστές τοποθεσίες όπως ο Yavin Prime και το φεγγάρι Galitan. Η ΕΑ αφήνει να εννοηθεί ότι η σύνθεση της ομάδας θα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση της κάθε μάχης.

     

    Το single-player campaign εξελίσσεται χρονικά μετά την Μάχη του Endor και την καταστροφή του Death Star II. Ο παίκτης θα παίζει από την οπτική δύο πιλότων: ενός από την ηρωική μοίρα "Vanguard" της Νέας Δημοκρατίας (New Republic) και ενός εκπροσώπου της μοίρας "Titan" της Αυτοκρατορίας. Και οι δυο πιλότοι θα μπορούν να παραμετροποιηθούν και στο campaign θα υπάρχουν και χαρακτήρες από τις ταινίες καθώς και cameos.

     

    large.1691849420_dims(1).jpeg

     

    Μια επιλογή που θα έχει κατά τη μάχη ο παίκτης θα είναι η αναδιανομή ενέργειας από τις ασπίδες στα όπλα και σε άλλα συστήματα του σκάφους. Θα υπάρχει η δυνατότητα ο παίχτης να πιλοτάρει διαφορετικά σκάφη όπως X-wings, Tie Fighters και τις παραλλαγές τους. 

     

    Θα υπάρχουν επίσης πολλά διακοσμητικά για τους χαρακτήρες και τα σκάφη. Η ΕΑ μέχρι τώρα δηλώνει ότι ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να τα αποκτήσει αποκλειστικά μέσω του gameplay, καθώς ο εκδότης αντιμετώπισε έντονη κριτική για την επιλογή στο Battlefront II εξαγοράς πολλών αναβαθμίσεων.

     

    Το Squadrons θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου με τιμή 39,99$. Τα μέλη του Origin Access Basic θα μπορούν να παίξουν για 10 ώρες αμέσως μετά την κυκλοφορία και να αγοράσουν το παιχνίδι με έκπτωση 10%. Τα μέλη Origin Access Premier θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο παιχνίδι στο PC. Στο PS4, όσοι προπαραγγείλουν θα μπορούν να έχουν κάποια bonus διακοσμητικά.

     

    Αναμένουμε και το Gameplay Preview που θα δημοσιευτεί στο EA Play αυτή την Πέμπτη.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.